![]() |
Alıntı:
kimden bahsettigini anlamadik |
Alıntı:
üzerinde çok baskı ve tehdit olduğuna inanıyorum.. fenerbahçe ve kayseri yönetiminin ********likleri işte.. bundan sonra bakalım fenerde neler yapacak. |
bahsettıklerımın yazılarını sıldım arkadasım |
Tumer Metin, Emre Belezoglu ve Mehmet Topuz sonrasinda futbolcularda kulub sevgisi olmadini ve sadece para sevdasi oldunu ogrendim. Pascal Nouma, Ilhan Mansiz gibi birkac futbolcu haric!! |
Biz kimleri aldık rakiplerimizin elinden,ilhan mansızı aldık ,ibrahim toramanı aldık,onlar kimi aldı elimizden tümer metini aldı,collin kazımı aldı ,fazla söze gerek yok aradaki fark gündüzle gece gibi:) Topuzun da kaderi farklı olmayacak |
azize tehdit etmiştir belli zaten |
Yazık çocuğun suratından düşen bin parça.. bu yüz ifadesini sergenin beşktaşdan gönderildiği sene istanbulspora imza atarken de görmüştüm.. Lütfen artık mehmet topuza kızmayalım.. 26 yaşında tek özelliği futbol oynamak olan bir gencin yapabileceği birşey yok.. |
Alıntı:
|
Mehmetin attığı imza ile konu kapanmıştır.Herkesten ricam ayrı ayrı Mehmet Topuz konuları açılmasın.Herkes son sözlerini yazsın gece saatlerinde de konuyu çöpe göndeririz |
Beşiktaş açısından değil Mehmetin açısından üzülüyorum. Zorla attığı gülücükleri hepiniz gördünüz. Parayla kölelik budur işte... |
Türkiye`de Saat: 17:21 . |