![]() |
arkadaşlar iddia ediyorum yazın bir yere.inönü'de ki maçta bu fener'in top-uz'u 10.dk. da oyundan çıkmak zorunda kalacak.beşiktaş ağır taştır,altından kalkamayacaklar. |
Eskiden herkes 2-3 katlı evlerde yaşardı bahçeside olurdu evlerin içi hafif rutubetli ama oldukçada geniş olurdu 1.5-2 yaşındaydım o büyük salonda maç izlerken anneme dönüp :anne ben bişiktaşlıyım dediğimi hala unutmuyorum yaşım 29 kalbimde beşiktaş aşkı 1 gün bile bitmedi her zaman başım dik çünkü ben beşiktaşlıyım bu gurur herkese nasip olmaz bu gururu taşıyan tüm beşiktaşlı kardeşlerime saygılar ... |
Bu yoruMu yapaN adamıN anLından öpüyoruM içimi öyLe bi rahatLatıkii artıK öLsemde gaM yemem |
Azizin saçmalıklarına alıştık artık..Demirören en kısa zamanda çıkıp bi açıklama yapmalı..Hatalı olduğunu kabul etmeli ve artık transfer bitmeden çıkıp açıklama yapmamyı da öğrenmeli..Ve hala içinde biraz gurur varsa topuz skandalının üstünü örtebilecek bir transfer yapmalı..Bize onu unutturacak bir isim.. |
Futbolcunun takımı olmaz halen anlamadınızmı , topçuya ver parayı panatinaykoslu olur.... |
fenerliler ille de topuz dedi,gerçek çıktı.topuz saçlı topçu topuz.e bu kadarı da fenere yakışırdı... |
içinize sindiriyosanız tepe tepe kullanın |
Yogan gitti kavga bitti herkes hayrını görsün Bize Ne mehmetler Gelir Ne mehmetler Geçer . |
mehmet topuzun açiklamasini bekliyomus bazi arkadaslar ne diycegini tahmin ediyosunuzdur kesin.. Mehmet "TOPUZZZZ": Besiktas'li yoneticiler bana Baski yapip zorla formayi giydirdiler.. bunlari söyliycek ve TOPUZZ gibi FB sapkasini Takacak.. dönekk EZik TOPUZZZ.. suç bizde senin samimiligine inandik HAYATIN YALAN PARA GÖZZZ |
ulan vallahi içlerinde hepitopu 3 5 tane akıllı var:) |
Türkiye`de Saat: 12:06 . |