![]() |
Mehmet Topuz inanilmaz karakterli bir futbolcu.. Ben Kayseriparkta ( alisveris merkezi) bircok kez gordum ve sohbet ettim. Burnu havalarda degil tam anadolu cocugu.. Ama Gokhan Unal oyle degildi. Gokhan Unal ve Topuza demistim sizi Besiktasta gormek istiyorum diye.. Hayirlisi demislerdi :D |
Topuz'a bonservis olarak 5 Milyon Euro'dan fazla verilmemeli bence... |
Bende onu söylemye çalışıyorum, çünkü biliyoruzki başkanımız 11 milyon € gibi çok uçuk bi bonservis bedeli önermişti Kayseri yönetimine, ama bunu bile reddetmişti adamlar...5 milyon € idealdir bence de, ama daha fazlası çok kaçar, Kayseri'de de Hurma gibi bir yönetici varken nası 5'e verirler bilemiyorum onu da... |
Alıntı:
|
bence gelmesn gerek yok... |
son zamanlar gözden düştü.Yada kayserinin pili bitti ortalarda pek gözükmüyor.Bu sene kayseri kesin satar bu adamı ama 7,5 milyon alabilir mi düşündürücü |
Mehmet Topuz Haberleri (Tek Başlık) Mehmet Topuz Beşiktaş'ta Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kayserispor'un başarılı orta saha oyuncusu Mehmet Topuz'u renklerine bağladı. Beşiktaş'ın Topuz için Kayserispor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. NTV Spor Güncelleme: 21:21 TSİ 04 Haziran. 2009 Perşembe İSTANBUL - Gelecek sezon hem lig hem de Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Beşiktaş, Kayserispor'un yıldız futbolcusu Mehmet Topuz'u renklerine bağladı. Geçtiğimiz günlerde Kayserispor'dan kesin olarak ayrılacağını açıklayan Topuz için devreye giren Beşiktaş Kulübü, yıldız futbolcunun transferinde mutlu ulaştı. Beşiktaş'ın Mehmet Topuz ile 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ve Kayserispor'a 5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi. Bu sezon 28 maçta forma giyen Mehmet Topuz, 9 gole imza atmıştı. ------------------------------------ ------------------------------------ ------------------------------------ Topuz İçin Görüşmeler Başladı 04.06.2009 20:57 Kulübümüz, Kayserispor'un milli futbolcusu Mehmet Topuz için görüşmelere başlamıştır. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret Aş., Mehmet Topuz'la görüşmelere başlandığını İMKB'ye bildirmiştir. BJK Resmi Sitesi |
habertürk yazmış ne kadar doğru bilinmez ama keşke bir an önce bitirseler |
Bu transfer girişimlerini yok febeye çalım yok geseye çalım şeklinde lanse etmek doğru değil. Kimin elinde neyin patlayacağı belli olmaz. Colin Kazım çalımından gayet memnunum febenin. |
eğer oynadığımız sistem 4-3-3 ve ortadaki üçlü tek ön liberonun önünde 2 orta saha şeklindeyse o 2 kişiden biri olabilir topuz .. ama orası için elimizde çok isim var ve oraya transferlerde söz konusu . bu sistemde bence zor topuza yer bulmak |
| Türkiye`de Saat: 10:27 . |