![]() |
beyler malesef mehmet topuzda ezikbahce öne gecdi,benim duyduğum ezikbahce teklifini 8,5 milyon euroya cıkartmış vede kayseri bizi tamamen red etmiş... iş karışık ,topuz ezikbahceye gidebilir,yıldırım başkan yeni bir hamle yapmalı... |
ortalığı karıştırmak için yapıyorlar bence mehmet topuz u alacaklarından değil yani fenerbahçe mehmet topuz a o kadar para vermez |
ezikbahce bonservis olarak 8,5 milyon euro önermiş, kayseri bize vermezse dahası bizi fifaya şikayet ederse ağır ceza alırız ,hem topuz 1/2 yıl futboldan men olur hem biz ceza alırız.. |
ben de başka bişey söyleyim. Topuz diyorki ben düne kadar 10 günder fenerle görüşüyodum. Fenerle de gecen gün anlastık diyo. Sonra da bize sövüyor sen bizimle anlasmadan oyuncuyla nası görüşürsün diye. E o zaman fener niye oyuncuyla görüşüyor. Her tarafı b.k bizim futbol dünyamızın.. |
Demirören bu adama gerekirse kendi cebinden para verir gene alır. |
Senin Allahına Kurban Topuzum.. Bu Saatten sonra Fener ısrarcı olmaz..Kayseri verse bile Mehmet Topuzla anlaşamazlar yıllık 7 mil.euro ister olur biter:D o açıdan futbolcu ile anlaşırsan bu iş biter..Klup paşa paşa satacak..bu sene olmazsa seneye beleş alırız..Böyle de bir avantajımız ve şantaj durumumuz var:D.. |
hurma bize vermek istemiyor...iş cok karıştı ,ezikbahce hemen 8,5 milyon euro verelim demiş(sağlam kaynaklar) aziz calışıyor vesselam bizim başkan vur yumruğu masaya cöz olayı yok iş fiyaskoya gidiyor.. |
bjk yönetiminin tek kuruş fazla vermemesi lazım bu gelimelerden sonra, topuz'un öyle ya da böyle bjk forması giyeceği belli artık, gereksiz arttırıma gitmelerine gerek yok, akıllı davranılsın, ilerizekalı kayserispor yönetiminin işgüzarlığına kanmasınlar... |
Ben Azizenin Topuz'un bu laflarından sonra Fenere alacağını hiç sanmam..Futbolcu istemiyor bi kere |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 18:41 . |