![]() |
iş yarım falan değil kayseri inat etti adam beşiktaşta oynıcam diyor çark etmesin bakalım kimde oynuyor |
UEFA ve FIFA kurallarına aykırı bir iş gibi görülüyor. febe Topuzu ikna edeceğini düşünerek bu hamleyi yaptı. Ama eğer ikne edemezlerse bir futbolcunun istemediği klübe bonservisinin verilmesi mümkün değil diye biliyorum. Yanlışım varsa düzeltin. |
rezil olduk resmi site bile çöktü yav açılmıyor bir türlü |
eee ne olcak şimdi beşiktaşlıyım diyen bir oyuncuyu almaya çalışmak yada almak herneyse fener gibi çok şahsiyetli bir takıma yakışırdı zaten |
süleyman hurma denen adam bilmiyorum hangi takımlıdır necidir orda başkanlık yapıyor ama.ömrümde hiç etmediğim bir beddua ettim o kadar terbiyesizlik yapıyor ki.umarım allahından bulur en kısa sürede hepimizde gözlerimizle izleriz. |
Yahu Eziklerin Sitesi : Mehmet Topuz fenev'de diyor Beşiktaş 'ın Sitesi : Mehmet Topuz Beşiktaş'ta Diyor Kime Inanalım ? YETER ULAN BASIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN ! |
Alıntı:
Yaaa bravo çok net konuşmuş. Hani tümerin kullandığı ifadeler gibi net ifadeler kullanmış. Seneye Siyah-Beyaz formayı terleteceği görünüyor. Bonservisi febeden almamızda muhtemel gibi..! |
yok abi biz bir oyuncuyla batçak değiliz almasakta olur başka oyuncu alınır yani sorun o değil ama bu yapılan gerçekten üzücü adam beşiktaşlıyım dedikten sonra fener forması giydircekler bilmiyorum yaa iş topuzda biter diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi |
ezikler kaldıramadı parayla almaya çalışıyolar ama gene N*H alıcaklar.ezik sülalesine hrmacıda katıldı |
Topuz hangi takımda isterse orada oynar |
Türkiye`de Saat: 10:40 . |