![]() |
arkadaşlar size birşey söyleyeyim mi bende beşiktaşlıyım ama eğer mehmetin bonservisi şu an fb deyse mehmet topuz yok ben beşiktaşa gidemem demez aldıı paraya bakar aziz yıldırım parayı kor önüne mehmet te alır parayı tekrar telefon bağlantısıyla bağlanır derki takım fenerle anlaştı bilmem ne bilmem ne beşiktaş şansız bi takım her sene aynı şşeyler oluor şampiyonlar ligine gidecez daha bi tane transfer yapamadık mehmeti istedik oda olmadı ne olacak şimdi seneye şamp liginde averaj takımı olmak istemiorz ::(:( BEŞİKTAŞI SEVİYORUZ YILDIRIM demirören Bİ ŞEYLER YAP |
Topuz,cevabını verecektir.Süleyman Hurma ve eziklerin yönetimine. |
haydi başkan arkadayız çöz şu transferi yaa |
Insaalah cozer!! |
Büyük Harfle Konu Acmak Yasaktır. Mehmet Topuz Bu Laflarından Sonra Fenev\'e Giderse , Onunda Sonu Oğlan Tümer Gibi oLur! |
Bu adam bize farz oldu bu saaten sonra |
Demirören\'den Topuz\'a garanti! Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören\'in, Mehmet Topuz ile rahat olması konusunda konuşulduğu öğrenildi. Fenerbahçe\'nin, Kayserispor\'dan Mehmet Topuz\'un bonservisini alması sonrasında transferi çıkmaza giren Mehmet Topuz\'un, büyük sıkıntı yaşadığı ve bu durumun üzerine siyah-beyazlı kulübün başkanı Yıldırım Demirören ile telefonda görüştüğü öğrenildi. Demirören\'in, Topuz\'a rahat olması gerektiğini ve bu transferi bir şekilde çözeceği garantisini verdiği iddia edildi. |
Çözecektir,çünkü Topuz bizi istiyor.Kusura bakmayın ama Kayserispor\'u daha doğrusu Süleyman Hurma\'yı kınıyorum.Kınamaktanda öte bir küfür savurmak istiyorum. |
Hadi Başkan Güveniyoruz |
Süleyman Hurmanın suçu yok önce fener gitmiş söz almış. Bizimkilerinde hıyarlığı var aslında. Adam söz ağızdan çıkar diyo. Bizim aradığımız adam tipi aslında, ama aksi yönde çattık iyimi:D |
Türkiye`de Saat: 22:00 . |