![]() |
topuzu kim alırsa iki taraftar arasında ki çekişmede 1:0 öne gecer |
mehmette bitiyor herşey nerde oynamak isterse orda oynar bakalım sözünde duracakmı mehmet dediği gibi beşiktaşlılığını gösterecekmi.. |
mehmet imzayi atmazsa fener y..mi yer :D bu arada eyer atarsa ezikhere omur boyu dalga geceriz besiktasliyi zorla aldilar daha once bu futbolcuya laf atan ezik fenerlile simdi ayaklarini opuyorlar opun lan ezikler opun gelin benimkini de opun bu kadar serefsiz iki takim gormedim gayserispor ve ezikhayvanatbahce |
Konular birLeştirildi. iyi forumlar. |
herkez rahat olsun mehmet sozunden donmezse mehmet ya besiktasta oynayacak yada kayseriye donecek fenere yine topuzu kalacak |
yönetim istifaaa!!!! |
bu sene nerden bakarsan bak guzel gunler bekliyor iki takim taraftarinida ilk hamleyi topuzla yapacagiz ve bunlarin arasinda buyuk savaslar yasanacak gibi bu yil |
Mehmet TOPUZ `un Sözleri , Beşiktaş'ta oLdugunu Kanıtlayacak Cins'te. Artık IMKB 'ye Bildirilmeden Hic bir Haberi okumak istemiyorum |
mehmet topuz ezikbahceye imzayi atmazsa fenev sadece pacal noumanin tutugunu alir http://www.bigglook.com/biggfootball...es/foto/25.jpg |
bir bu eksikti :( |
Türkiye`de Saat: 06:13 . |