![]() |
ezikler .................. |
BOSMAN kuralı var arkadaşlar... Nedir bu kural? Bir futbolcu kendi kulübüne danışmadan istediği takımla sözleşme yapma hakkına sahiptir... Kayseri ya bu işi uzatmadan bonservisi verecek ya da fifa onlara ders verecek... Hayırlı uğurlu olsun en sevindiğim transfer... |
kimseyi zorla istemediği takımda oynatamazlar adam açık açık konuştu beşiktaşlıyım diye hala ne uzatırlar anlamam kayseride fb de bu işten çok zararlı çıkıcaklar:D |
merhabalar Benim korkum fifa gideriz diyen yönetim fifa kurallarına göre sözleşmesi devam eden bir oyuncu ile klubunden habersiz transfer görüşmesi yapamaz kuralıdır. eğer kayseri bunu öne sürerse ceza alırız |
Alıntı:
|
istemediği takımda oynamaz mehmet topuz iş bundan sonra ona kalmış iş sende biter |
Alıntı:
adamlar satacagiz dedi ya eee biz de anlastik onunla ne kural disi ya ayrica bize kural disi olursa onlara da kural disi futbolcu bu hayvan degil nereye gitmek isterse gider zorla oynataca degil ler ya ayrica butun ezikfenevhayvanatbahcelilere bu resimi gun boyunca hediye edecegim mehmet topuz ezikbahceye imzayi atmazsa fenev sadece pacal noumanin tutugunu alir http://www.bigglook.com/biggfootball...es/foto/25.jpg __________________ |
Alıntı:
|
İş Topuz'da biter, Topuz gitmek istemezse Kayseri onu nereye gönderiyor, aynı sorun bizde de oldu işte, Aydın Bursa'ya gitmek istemedi ve şu anda bizde...Kayseri mallık yapmasın, adam olsunlar, kulübe o kadar hizmet etmiş bir oyuncuya karşı biraz daha iyiniyetle yaklaşsınlar...Taa ne zamandır diyorum zaten bu Hurma kadar haysiyetsiz, para düşkünü bir adam daha yok, yine çıktı karşımıza işte, ama ben Demirören ve Topuz'a güveniyorum, bu işi yarın olmadan bitirirler... |
kızı gonlu bızdeee babası ısterse vermesınn bakalımmm :DD: |
Türkiye`de Saat: 10:05 . |