![]() |
Alıntı:
:congrats::congrats::congrats: |
teşekkürler.Güzel açıklama olmuş. |
Demirören bitirir transferi |
Haydi Topuz, iş sende bitiyor, çek restini Kayseri yönetimine...Ben Beşiktaş'tan başka bir kulübe gitmem, yaa Beşiktaş'a giderim ya da burda kalır paflara çıkarım, sizde 5 milyon €'dan olursunuz vs..Görsünler anyayı konyayı sonra!.. |
mehmet topuz fenerbahceyi istemedigi sürece mehmet kayserinin futbolcusu mehmet ayni bizim aydinin yapdigi gibi rest cekecek ve kararinda duracak |
kapak oLsun aZiZee mehMet seNin neyiNeee xD |
Alıntı:
Katılıyorum bu tip sıkıntılarda iş oyuncuda biter..Oyuncu resmen bağıra bağıra soyluyor ben Beşiktaşlıyım die (kaynak : lig tv) Sen bu oyuncuyu 3-5 lira daha fazla alacam die başka takıma gonderiosun.Bu bence kayserinin 2 takımın arasını bozmak ve karlı cıkmak adına yaptığı ve işin içinde menejerlerin de olduğu bir iş.. Mehmet Topuz Beşiktaslı..Gerisi yalan,hikaye,ortalığı karıştırmak için kurulan düzendir..İnanmayalım bunlara yoneticiler bu raddeye getirdikleri bir işi yuzlerine bulaştırmazlar.. Deriz sonra eziklere Biz demedik mi ezikler mehmet topuz bizimdir die :) |
Güveniliyormu Forzayi..? Admin mi yoksa kim..? Birebir konustuysa ozaman Harbi bi Besiktasli geliyor...:D |
önemli olan topuzun kimi istediği işte ama işimiz çok zorlaştı:( |
Arkadaşlar hepimiz rahat olalım lütfen Mehmet eziklere gidip imza atmadığı sürece bu transfer gerçekleşmez ve topuz kayseride kalır yine ama biz mehmeti nasıl alacağız dersek mehmet gelir beşiktaşa antremanlara çıkar kayseride bizi fifaya şikayet ederse fifa oyuncu eğer kulübe geri dönmek istemezse o kulüpte aldığı paranın emin değilim ama 5 ila 8 katı arasında bir bonservis belirler bizim yöneticilerde bu parayı öderlerse bu transfer gerçekleşir arkadaşlar ... ama burada iş şu anda mehmet topuzda bitiyor işte haydi dayan be mehmet topuz seni bu formanın altında göreceğiz inşallah... |
Türkiye`de Saat: 17:29 . |