![]() |
Eğer mehmet hayır efendim ben mal değilim istemediğim kulübe transfer olmam derse sözleşmem devam ediyor derse kayserispor EŞEKKKK GİBİİİ bu futbolcunun ya dediğini yapacak yada seneye bedelsiz beşiktaşa gelicek !!! İLK MESAJIMDA SEVİYEMİ DÜSÜRDÜĞÜM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA BU TRANSFER OLAYINDA MUTLAK KARAR FULBOLCUNUNDUR BUNU ANLAMAYANLARA ASAGİDAKİ VİDEO KAYDI YETERLİDİR !!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=2GFH17A7HgM İnşallah mehmet sözünün arkasında DELİKANLI GİBİ DURUR YOK EFENDİM DURMAZSA ZATEN BEŞİKTAŞA ŞABANLAR İSTEMİYORUZ !!! PARAYA DEGİL FORMAYA GELİCEGİNİ İMA EDEN MEHMETE ALLAH SABIR VERSİN İNŞALLAH KARAKTERİNDEN VE ŞEREFİNDEN ÖDÜN VERMEZ... |
herkes sakin olsun ve okusun :(m.topuzla ilgili) arkadaşlar 2 gündür bizim olduğunu içten sölediğimiz futbolcunun bonservisini fenerbahçeye veren kayserispor klübü çok büyük bir tartışma yaratmakla kalmamış öz oyuncusu olan m.topuzada çok büyük bir çalım atmıştır. bizim yapmamız gerekenler önce sakin olalım m.topuz bizi istiyor bunubiliyoruz hiç boşu boşuna kafa yormayalım ama aksi tatirde kötü bişey olur fenerbahçeyi seçersede kimse yönetimi ve m.topuza ağır hitamlarda bulunmasınlar m.topuza inancımız tam ama onların çevresindeki kişilere güvencimiz yok bunu bugün humanın yaptığıyla gördük. herkes ne olursa olsun ilk önce sakin olsun Demirören'e bu transfer gerçekleşsede gerçekleşmesede benim şahsen güvenim sonsuzdur. iyi forumlar |
bu fenerliler harbiiden ezik ya..allahiim ben besiktasliyim besiktasda oynamak istiyorum diyen oyuncuyaa hala neden takimlarinda görmek isterler cok merak ediyorum..sanki febe topuzu alsada cok hayirlarini görcekler ya.. |
kardeşim adam ben beşiktaşlıyım dedimi ?? daha ne hala peşinden gidior fener yönetimi madem öyle görücez bakalım kim delikanlı kim beşiktaşlı...bursadan sonra kayseride düşman olur ;) |
helal olsun başkan sana güvencimiz sonsuz bu transfer olsada olmasada |
İnandırıcı degil :) |
ezikbahçeden başka bişey beklenmez zaten ama bizz sakin olmalıyız |
helal sana başkan eğer böyle dediyse o geniş alnından öpüyorum :) |
Beni kayseriyede düşman ettiler !!! küme düştüğü gün kurban kesicem Eğer mehmet hayır efendim ben mal değilim istemediğim kulübe transfer olmam derse sözleşmem devam ediyor derse kayserispor EŞEKKKK GİBİİİ bu futbolcunun ya dediğini yapacak yada seneye bedelsiz beşiktaşa gelicek !!! İLK MESAJIMDA SEVİYEMİ DÜSÜRDÜĞÜM İÇİN ÖZÜR DİLERİM AMA BU TRANSFER OLAYINDA MUTLAK KARAR FULBOLCUNUNDUR BUNU ANLAMAYANLARA ASAGİDAKİ VİDEO KAYDI YETERLİDİR !!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=2GFH17A7HgM İnşallah mehmet sözünün arkasında DELİKANLI GİBİ DURUR YOK EFENDİM DURMAZSA ZATEN BEŞİKTAŞA ŞABANLAR İSTEMİYORUZ !!! PARAYA DEGİL FORMAYA GELİCEGİNİ İMA EDEN MEHMETE ALLAH SABIR VERSİN İNŞALLAH KARAKTERİNDEN VE ŞEREFİNDEN ÖDÜN VERMEZ... kayserisporrrrr sözde uyanıklık yapıyorsun ama son gülen iyi güler!! |
şu an bütün kanallar bu altyazıyı geçiyor televizyonda,sallama bir internet sitesi haberi değil yani |
Türkiye`de Saat: 12:57 . |