![]() |
Tebrik etmek lazım.Örnek bir davranış.:) |
bu suleyman hurmada salak futbolcunun bonservisinide verseniz futbolcu gitmek istemedikten sonra kayseriye geri doner oyle fenerle gorusulsun muhabbeti hikaye ben fenerde oynamiyorum dedikten sonra bi b..da yiyemezsiniz en fazla bize 7 milyona maal olur sizde rezilliginizle ortada kalirsiniz allahin dingilleri yeterki mehmet sozunden donmesin hepinizin icine topuz kaciyormu kacmiyormu gorusecegiz |
hadi topuz göster gerçek beşiktaşlılıgını görsün ezikler herşeyin para olmadığını !!! |
allahina kurban ulan senin formani almayan adam degildir |
'50 milyon dolar da verseler Fener'de oynamam' '50 milyon dolar da verseler Fener'de oynamam' Beşiktaş Kulübü'nün dün anlaşmaya vardığı Mehmet Topuz transferi, bugün Fenerbahçe Kulübü'nün Kayserispor ile anlaşması sonucu çıkmaza girmişti. Öğle saatlerinde yaşanan bu gelişmenin ardından hem Kayserispor, hem Fenerbahçe ve hemde Beşiktaş Kulübü'nden çeşitli açıklamalar gelmiş ve transfer tam anlamıyla noktalanamamıştı. Bu akşam Beşiktaş Başkanı Demirören ile konuşan Mehmet Topuz'un, Fenerbahçe'de oynamak istemediğini söylediği öğrenildi. Topuz'un yapılan bu konuşmada Demirören'e, "Ben Fenerbahçe'de oynamak istemiyorum. Kulübüm ile anlaşmaları beni çok ilgilendirmiyor. 50 milyon Dolar da verseler Fenerbahçe'de oynamam" dediği öğrenildi. TOPUZ'UN BEŞİKTAŞ FORMALI FOTOĞRAFI ÇEKİLECEK Öte yandan Mehmet Topuz'un, Beşiktaş formasıyla çekilecek fotoğrafının, bu akşam Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinde yayınlanacağı ifade edildi. Topuz'un bonservisi F.Bahçe'de! Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, "Kulübümüz, Kayserispor ile Mehmet Topuz'un transferi konusunda anlaşmaya varmıştır. Bu transfer kapsamında Fenerbahçe Spor Kulübü bir oyuncusunu Kayserispor'a verecektir" ifadelerine yer verildi. fanatik.com.tr |
MEHMET TOPUZ BJK FORMASINI GİYDİ AZ SONRA NTVSPORDA |
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNB...puz2.widec.jpg EZİKLER BIRAKIN ARTIK YÜZSÜZLÜĞÜ UTANIN UTANIN YAZIK!!! |
Bekleyin ezikler az kaldı dakikalar sadece çok eğlendireceksiniz biz daha çooookkkkkkk:D:D:D:D:D:D |
Azizenin titanic otelde olduğu haberleri YALANDIR |
Alıntı:
Ohhhhhhhhhhhhhhh................... Haşırrrrrrrrrrrtttttttttttt................ |
Türkiye`de Saat: 04:31 . |