![]() |
mehmet topuz un menejeri neden fenerbahçede oynamak istediğini açıkladı aslında aziz yıldırım mehmet topuzu aradığında ''ne oldu mehmet her yerde beni aramışsın ''şeklinki açıklamasıdır .... |
Burada dikkat ederseniz tarih yok. Hangi tarihte? Beşiktaş ilgilenmezken fenerin ilgilendiğini zaten herkes biliyor bu yeni haber değil ki! |
Sekip Mostoroglu bu aciklamayi gercekten yaptiysa oda dogustan Besiktaslidir:D Elbette hukuk önündede hakli cikariz yeterki Mehmet kararli kalsin...ama tümer gibi üc bes kurus fazla görür giderse...o zaman fblidir ve orada oynar...görecegiz...nedense mehmet o kadar net konusmus olsa bile ben korkuyorum mehmetin yan cizeceginden:S |
cok uzun du okuyamadım kusura bakma pls |
Terbiyesiz Recep Mamur'un şok sözleri !.... Telegol proğramına bağlanan Kayserisporun başkanı Recep Mamur ; Beşiktaş Anadolu kulüplerine borcunu ödesin de öyle gelsin futbolcu istesin..dedi.. |
herkez haddini bilecek! Besiktas kendini kücük düsürtmez!! |
O kadar üzülüyorum ki .. O kadar saçmaki . Mehmet Topuz . Özellikle belirtilebilecek bir özelliği yok . Benim gözümde kaliteli bir futbolcu bile değil . Ama olaylara bak, sanki Cristiano Ronaldo oldu herif . Gelmese nolur ya, alınmasa ne olur ? Beşiktaş yönetimi bu transferi gerçekleştirirse, Fenerbahçeye çalım attık deyip başka adam gbi transfer yapmayığ oturucaktır . Yazık . |
arkadaşlar kimse canını sıkmasın eğer mehmet topuz sözünden dönmez ise kesinlikle bizde ( futbolcu mal değildir istemediği bir kulube satılamaz) en kötü ihtimalle gider kayseride 1 sene daha oynar seneyede sözleşmesi bitiyor kayseri başkanının bize ve m.topuza atmış oldu kazığın hesabı olarak bonservisi elinde bedavaya Beşiktaşımıza gelir |
Recep mamur ve saz arkadasları allaha havale ediyorum sizleri |
Aynen öyle...baska cöz yarin su isi...sampiyon takim biziz mehmet olmadi gider adamlarin elinden özeri aliriz...hic olmasi ikisinide aliriz! yeter be..cocuk oyuncagimi bu...ayni olayda bize bonservisi verselerdi..biz coktan aradan cekilirdik ki bizde ahlak var...sirf yapmak istedikleri sey pislik, cirkeflik...cekemeyen ezikler... |
Türkiye`de Saat: 23:46 . |