![]() |
DÜN İZLERKEN SINIR OLDUM BESIKTASA VERMEYIZ DIYOR YA NEDEN ACABA |
ulan bu adamları konuşturanların taa ben a.q.haddini bil köpek! |
heheh :) mehmet topuz beşiktaşa hayırlı olsun |
Alıntı:
Rustu ve Nobrenin katkisi ortada. Mehmet Topuz bas bas bagriyor ben Besiktasliyim gerekirse 1 sene oynamam diye. Sen daha medyanin gazina gelip cikan yalan haberlere inaniyorsun! Bukadar cahil olmayin! |
walla ailede demiş artık yanii aile yi rahatsız etmeye ne hakları var bu karaktersizlerin ayıp yaa |
inşallah süperkupa finalinde gol atarsın mehmette kapakların en büyüğünü yaparsın bizide coşturursunnn |
ne haysiyetsiz adammış bunlar ya ulan paraya tparsınız siz köpeklerr...başkanım gözünü sevim bu kadar olaydan sonra şu ezik azizeye bırakma topuzu gerekrirse sözleşmesi için gerekli fesih bedeli 10m euro da olsa bastır al şu çocuğu |
yaa arkadaşlar rahat olun en kötü mehmet beklicek bize bedavaya gelcek oda kayseriye gircekk o yüzden hiç canınızı sıkmayın her türlü kapana sıkışçaklar hemde zararlı çıkıcaklarını bildikleri için vermek zorunda kalcaklar köpppekkk gibi |
Demirören-küçük A.Çakar yd:Çakar gibi kişilerden bu ülke Futbolu değer kaybediyor. aç: Doğru doğru bende ozman haftaya paf oyuncusuyla çıkarım sahaya yd:Yok sen ufak sahte çakArla çık:DTerbiyesizlik yapma sen BEŞİKTAŞ BAŞKANI ile konuşuyorsun İzlemek isteyenler için link |
O sapki degilde Fener baska birsey giyecek yakinda :D |
Türkiye`de Saat: 06:40 . |