![]() |
Ya Pascal Ya da TÜmer... Mehmet Topuz transferini Beşiktaş taraftarının %95 cok istiyor. Hatta dün gece Beşiktaş ' da haberi cıkınca herkes sevindi . Oh sonunda iyi bir transfer yaptı diye yönetime teşekkür ettik. Ama ta ki bu öglene kadar...... İlk Önce Kayserispor yöneticisi cıkdı . Bizim olanlardan haberimiz yok biz fenere söz verdik. Öncelik onlarındır dedi... Arkasından Topuz cıkdı. Ben Beşiktaş' dan başka takıma gitmem dedi... Bu söz cok tanıdık geldi bana :) Ve sonra yine o Kayserili yönetici ile birlikde Febenin resmi sitesi MEhmet TOpuz 1 yıllık hakkı Fenerdedir diye acıklama yaptılar... Buna karşılık... Beşiktaş Yönetimi de Mehmet Topuz Beşiktaş dan başka takımda oynayamaz dedi. Peki Nolucak. Mehmet Topuz Fenerin ve Kayserinin baskılarını direnip , verdikleri para teklifini geri cevirip sözünün arkasında durarak bir Pascal Ruhu daha mı yaratacak.... Yoksa sözünü unutup paraya karşılık Beşiktaş ' ı satıp . O pembe tezkerenin sahibi Tümer gibi olucak ? Bekleyip görücez arkadaşlar ya Bir PASCAL RUHU doğucak... Yada bir satıcı tip daha cıkacak .... Ama %90 oranda o ruh Pascal ruhu olucak... Saygılarımla ;) |
Güzel yazmışsın metin kardeş inşallah pascal ruhu çıkar yoksa yandı gülüm keten helva olcaz |
mehmet herkeze haddini bildirecek merak etmeyin |
Pascal RUHU istiyoruz..:D |
sabırsızlıkla ve büyük bir merakla bekleyip göreceez.... umarım sevinen taraf biz oluruz |
2. pascal dönemi başlıyor:D:D |
ßa$arıLı oLacaqına qönüLden inanıYorum.. :) ßende saßırsızLıkLa ßekLiyorum.. |
hadi mehmet sana güveniyoruz atma fenere imze falan topuzunu fener alsın seni biz |
hadi mehmet sana güveniyorum, eyer bizi secersen hemen formani alacagim yemin ediyorum |
Beşiktaşlılık yanında onurlu ve haysiyetli olmayı gerektiren bir duruşla bütünleşmiştir daima. Beşiktaşlı olduğunu söyleyen de bunu kabul etmiştir nazarımda. Şimdi geriye tek şey kalıyor. Mehmetin Beşiktaşlılığını kanıtlaması |
mehmet sağlam karakterli temiz bir futbolcudur.Para uğruna satmaz kimseyi.İnşallah yeni pascalımız olacaksın mehmet.Gözünü seviyim sık dişini.atma fenere imza.Sabret biraz.Bu işin hayırlısıyla beşiktaşın lehine çözüleceğine inanıyorum ben. |
görcez hayatının kararını verecek bence. |
İnşaallah dediğin gibi olur Mettinim |
Tümern yaptığı yanlıştn dolayı bjkli taraftarlarn tepkilerini herkes bilio. Bunun için bnce beşiktaşa gelir diye düşünüorm... İnşallah :) |
Hadi Artık Mehmet Sustur Sunları be. |
bende noktasından virgülüne kadar sana katılıyorum kardeşim Pascal ruhu doğacak ben eminim buna... |
Bundan Sonrası Mehmete Kalmış Bekleyip Görücez Umarım Tümerleşmez... |
hadı mehmet goster kendını |
Sonuçta bu transfer tam bir fiyaskodur...bir çuval incir nasıl berbat edilir bizim başkan çok iyi biliyor.Şampiyonluk sevincimin içine ettiler yazıklar olsun size.... |
2. pascal vakası :D:D |
Alıntı:
bende alcam valla:D |
ya inş değdiiniz gibi olur bize imzayı fenere tekem atacak kartalımıız:D |
fenerde oynarsa evet tümer muamelesi görür ama bizde oynadığı takdirde pascal kadar sevilmesi çok zor bence pascal apayrı .. |
Gerçek beşiktaşlımı yoksa gerçek fenerbahçelimi? her kafadan bir ses çıkıyor.kimisi beşiktaşta oynayacak kimi fenerde oynayacak diyor.gazeteler her zamanki gibi fenerbahçeye kıyaklarını yapıyorlar.ama bunca hengamenin içinde mehmet topuz olayı bize iki sorunun cevabını verecek.birincisinin cevabı şimdiden belli.oda şu:gerçek fenerbahçeli ile gerçek beşiktaşlı arasında kocaman bir fark var.mehmet topuz çıkmış diyorki:50 milyon verseler fenerde oynamam.gönlüm beşiktaştan yana.buna fenerbahçe başkanı(iki defa istifa edip geri dönen adam),zorla söyletiyolar diyor.ve buna inanıyor.evet gerçek fenerbahçeli budur.baskıyı zoru görünce başka bir takımı tutabilir,eşini dostunu akrabasını satabilir.oysa gerçek beşiktaşlı her ne olursa olsun,sözünün arkasında durur.bunun sonucu ne olursa olsun.ikincisi ise;işte mehmet topuzun gerçekten beşiktaşlımı yoksa fenerbahçelimi olduğu ortaya çıkacak.eğerki mehmet topuz fenerbahçede oynarsa,o gerçekten fenerbahçelidir.fakat sözünü yemezde beşiktaşta oynayacağım diye diretirse,gerçek beşiktaşlı olduğunu kanıtlayacatır.gerçekten hangi takımın taraftarı olduğunu çok merak ediyorum. |
mehmet topuz beşiktaşlıdır gerisi yalandır |
Hem Mehmet Topuz , Hem Ailesi Cıktı , Acıklama Yaptı Daha Neyini Tartısıyoruz Anlam Veremedim ? |
arkadaşlar haklısınız.ama aziz yıldırımda fenerbahçeli işte.oda başkanlığı bırakıyorum dedi.döndü.anladınız işte.dönen fenerlidir kardeşim.gerçek fenerli.benim topuzun beşiktaşlı olduğuna itirazım yok.eğer beşiktaşlıysa dönmez.o kadar. |
adam beşiktaşlkıyım diyor daha neyi tartışıyoruz |
bu saatten sonra fenere gıderse artık ne kadar kısılıklı oldugun gosterır ama mehmete guvenım sonsuz o bızı satmaz artık |
bana bu mehmet topuz olayi artik kabak tadi vermeye basladi , en iyisi mehmet gitsin kayseride bir yil daha oynasin yada ocak ayina kadar oynasin ocakta basar parayi aliriz , onun transferiyle ilgilenilecek diye oteki transferler gecikiyor , sampiyonlar ligi icinde bir mahmet topuz yetmez...DEMEDI DEMEYIN ... |
hem Beşiktaş yönetimi, hem Beşiktaş taraftarı çok pişman olack bu olayda . Topuz imzayı Fener'a atıcak . Zamanınd Fenerbahçe'de oynamak gurur verir diyen bi adamın bugün Beşiktaşlıyım demesi beni tereddütte bırakıyor . Bize çok zararlı, Topuz alınırsa herşey düzelmiyicek, aksine bu adam yüzünden diğer transferler gecikiyor, konsantre olunamıyor ve saçmasapan transferlerden korkyorum son dakikalarda . Lütfen artık ya Fener'e imza atsın, ya da Beşiktaş'a .. Ama çok eminim Fener'e imza atacağına, şayet dediğim olmassa siteden bile gidebilirim bu kadar büyük konuşuyorum . Karakterine güvenmiyorum Topuz'un . |
mehmet topuz iki yıl önce röportaj yapmış daha bu konunun konuşulması beni gerçekten rahatsız ediyor |
mehmet topus bnce beşiktaşa bu saatten snra arkasını dönmes inş. bise gelir bekliorus sni mehmet topus inş.olur |
tartışılmaz Mehmet Topuz un Beşiktaşlılığı . |
arkadslar bence artık yeter topuzu tartsdıımz adam szlesme imzalaynca görucez ama buyuk bı ıhtmal bızde |
benim için tuttuğu takımın önemi yok ama bu yaşananlardan sonra akıllı olan bir adam fbde oynamaz, 1-0 yenik başlayacak maça ve en ufak bir başarısızlıkta yaftalanacak, bjkde ise kredisi bol bir şekilde yol almaya başlayacak, tartışması bile yanlış, akılı olan kararından dönmez, bakalım zaman ne gösterecek... |
Olsa ne olur Olmasa ne olur... Açıkcası umurumda bile değil daha takımın şampiyonluğu bile kana kana kutlanmadan kolpa medya sanki BEŞİKTAŞIMIZ şampiyon olmamış gibi şampiyonluğun üstünden üç gün geçtikten sonra tekrar bizi arka sayfalara atmışken,FB,GS hasedinden çatlarken yine FB kendine yakışanı yapıp gündemi bir anda değiştirmeyi başarmışken,sahada yapamadığını yine gündem değiştirerek ben en büyüğüm Şampiyonu bile böyle rezil ederim demeye getirmeyi başarmışken sizler ve tüm taraftarlar bu oltaya takılmışken internette bu konu üzerine açılmış sayfalar Şampiyonluktan daha çok yazılmışken Mehmet Topuz Beşiktaşlı olsa ne olur olmasa ne olur yahu Şampiyon olduk Şampiyon uyanın ve kendinize gelin tadını çıkarın ve heryere bayraklarınızı asın taki yeni sezon başlayana kadar indirmeyinki birirleri çatlamaya devam etsin. |
valla insanoğlu herşeye kanar neyin ne olacağı belli olmaz baen bende düşünüyorum acaba ? diye zaman gösterecekl bunu |
insallah yamuk yapmaz bize acikcasi süpeliyim |
adam bjk liiym dio gerisi kolpa |
Türkiye`de Saat: 07:14 . |