![]() |
Beşiktaştan Volkana kanca BEŞİKTAŞ'TAN VOLKAN'A KANCA!.. Perşembe, 31 Ağustos 2006 http://www.dakka90.com/site/images/s...andemirel1.JPGYeni transfer ettiği kalecisi Runje'den istediği verimi alamayan Beşiktaş, ezeli rakibinin kalecisine göz dikti!.. Siyah-Beyazlı yönetim Fenerbahçe'de Rüştü'nün arkasında yedek beklemekten sıkılan Volkan Demirel'e transfer teklifinde bulundu!.. Runje'den istediği verimi alamayan Beşiktaş, F.Bahçe'nin milli kalecisi Volkan Demirel'i transfer etmek için harekete geçti. Siyah-beyazlılar sözleşmesi Haziran 2007 tarihinde bitecek olan milli kaleciyle gizlice yaptığı görüşmede "Türkiye'nin en iyi kalecilerinden birisin. Rüştü olduğu sürece Fenerbahçe'de oynama şansın az.. Sözleşmen 2007'de bitiyor. Fenerbahçe'nin verdiği tekliften daha iyi bir teklif veririz. Düşün kararını bize bildir" dediği öğrenildi. Beşiktaş'ın teklifi karşısında şaşıran Volkan'ın şu anda F.Bahçe'nin başarısı için çalıştığını, profesyonel olduğunu bu nedenle kulübüyle konuşmadan bir karar vermesinin doğru olmadığını Beşiktaş'a söylediği ifade edildi. Sabah Kim ne derse desin eziklerde oynasa da volkan şu anda Türkiyenin en iyi kalecisi bence gelse iyi olur açıkçası ben Runjeden tedirginim hem de yabancı kontenjanının birisinin kaleci için kullanılması bana saçma geliyor |
Biraz asparagas kokuyor bir haber 2 takımın arasını açmak için yapımış gibi.. |
şu an için bunları gündeme getirmek yanlış, daha runje'nin gerçek performansını görmedik... |
Bence Volkan yerine Galatasaraydaki Aykut daha iyi alınacaksa o alınsın |
Alıntı:
Bende öyle düşünüyorum ama yine de belli olmaz nobre ile de daha lig devam ederken sessiz sedasız görüşülmüş ve anlaşılmıştı |
Ya Şİmdİ Ne Kadarda Asparagas Olsada İnsan Heyecanlaniyor İŞte Runje'den Hala Çok Umutluyum Ve Zaman Verİlmesİ Kanaatİndeyİm Fakat TÜrkİyeden Bİ Kalecİ Alinacaksa Bu Kesİnlİkle Volkan Olmali KeŞke Sezon BaŞinda Alinabİlseydİ Hakİkaten MÜthİŞ Olurdu |
volkan ii bir kaleci..kalemizde görmek isterim doğrusu.. |
İS-TE-Mİ-YOR-UM bzi 2-1 yendikleri maçta biz bu adama ana-avrat küfretmedikmi - tuncay gol attigi çikardigi her pozisyonda taraftara dönüp küfretmedimi neapm bn bole karaktersiz bi herifi.. |
Gelmek istese bence son derece basarili olur, Rustu'den sonra milli takimin kalecisi ne de olsa, ama bence Runje'yi bir-iki maca gore degerlendirmek yanlis, kariyeri belli, insallah ilerki gunlerde duzelir ve boyle hatalar yapmaz. |
aslı yoktur bu haberin |
ne aykut ne volkan alınacaksa galatasarayın 3. kalecisi fevziyi alın derim |
Eger Runje göderilirse (tabiki simdilik kalmasini istiyorum cunku Runje daha basarili olacagini inaniyorum), kaleci problemini Volkan la cözule bilir. Hem iyi kaleci hem Turk. Yabanci hakkimizi baska yerde kullana biliriz. |
volkan türkiyenin en iyi kalecisi kim ne derse desin gelirse süper olur ama gelmez gibi |
Volkan gelirse cok iyi olur. Bu adam gelecegin kalecisi. AMA Bizim RUNJEmiz var, biraz sabir lazim. |
Cordoba geldiği seneyi hatırlayan varmı , peki ya zago'yu adama üç günde kazma damgası vurmuşlardı ,peki ne oldu ondan sonra Beşiktaş tarihinin en başarılı kadrosunun elemanları olarak takımdan ayrıldılar.Ne kadar sabırsız olduk böyle anlamıyorum runje Olympique de Marseille da oynamış Mersin idman yurdunda değil... |
Umarım bir dahaki sene kalemizde Volkan Demirel olur, Volkan hem Runje'den daha yetenekli, daha genç ve milli takımızın 10 yıl boyunca kalesini koruyacak. Runje'nin gitmesiyle açılan kontejyanla da süper bir santrafor alınmalı derim. |
Daima yerli kaleciden yanayim, bunlarin en iyisi de benim icin volkan. gercekten süper bisey olur, fenerin bize tümer ile yaptigini bi onlara aynisini yapariz... hem yabanci hakkimiz acilir baska bi yere kullaniriz... ama fener bunun bilincinde öyle kaleciyi kimseye satmazlar daha bi kac ay icinde uzatirlar mukaveleyi... |
kesinlikle banada asparagas geldi...ama keşke alınsa...şaka bi yana volkan çok iyi kaleci....RUNJE den kat kat iyidir... |
yine yalan haber yine yalan yw kelimesi kelimesine nerden bılıolar yae sınır edıolar ne kadar atıcı tutucu bi medyamız var yae bari konuşmaları yazmayın inandırıcı olsun |
volkan gerçekten bizim için iyi olur. zaten uzun süredir kalede hiç türk yeralmadı. hem bir yabancı kontenjanı daha açılmış olur.cordoba gibi birini bulursan amenna ama yoksa volkan çok ideal bir transfer olur. ben bu atağı bekliyodum zaten. çünkü adam yedek bizde banko oynar olmazsada fener karışır.her iki sonuçta bize yarar.hep onlar mı huzursuzluk çıkaracaklar.... |
haber balon gibi görünüyo ama alırsak çok iyi bi iş başarmış oluruz. bir de runje var tabi. bence runjeye biraz daha zaman vermek lazım. cordoba da ilk 4 hafta hatalar yapmıştı ama sonradan efsane oldu... |
evet gs nin fevzisi mükemmel bi kaleci..cok haklısın |
volkan iyi bir kaleci,fevzi de öyle ama bu adamlar gelecekse ilk 11 garantisi isterler,yine yedek bekleyeceklerse niye gelsinler ki,alınabilirse faydalı olur ,yetenekli bir türk kaleciye ihtiyacımız var hem de genç olmalı |
kolpa basın |
Ona bakılırsa nobre icin de ana avrat kufur eden bizdik..Böyle düşünmemek gerek bence...Volkan şu anda Turkiyedeki en iyi yerli kaleci...Göz ardı etmemek gerek..Bence kartalımıza yararlı olur..Sonucta adam profesyonel...Parayı veren düdüğü çalar... BURASI BEŞİKTAŞ ALAYINA GİDER... |
Volkan gelirse kimsenin de hayır diyecegini düşünmüyorumm..Bence iyi transfer olur...Onun dışında zamanında Dardanelsporda ve Ümit milli takımda muthiş maclar oynayan ve şu anda Galatasaray yedek kulubesinde oturarak kendine ihanet eden Fevzi de alınabilir...Gercekten iyi bir kaleci...Refleksleri muhteşeme yakın...Yalnız buyuk takım tecrubesi eksik... |
volkan senmisin kelime editlenmiştir |
ben şahsen isterim volkanı iyi kaleci ayrıca yabancı hakkımız dolmaz ! |
türkiyede gördügün en yavsa.. insan birakin gelmesin murat sahin kabul ederim |
bence volkan yerine cinconlu fevzi daha iyi olur ama yerli kaleciden yanayım ben olabilir... |
kaleye bunu alcaklarsa ben başka bişi demiyorum bjk forması kirlenmiş olur bu adam bjkye ve taraftarlarınaher macküfür eden karaktersizin teki istemem böle ibneyi kalemde |
dünyada volkandan baska kaleci yoksa alalim yetmezmi itin köpegin adamlari kalecimi yokkkkkkkkkkkkkkkkkk kardesim BESIKTASIN FORMASI BU KADAR UCUZMUUUUUUUU |
Kolpa haber yeter artık fenerden adam almayın henry olsa bile :D |
inşAllah alınmaz biz artık febe li birisini takımda görmek istemiyoruz |
yaa volkanın bizde ne işi varrr yaaa |
Alıntı:
|
Bırakın böyle işleri ya ne volkanı.Artık hiçbir eziği bu takımda görmek istemiyorum.Bizim kalecimiz var runje diye gerek de yok volkana falan.. |
Alıntı:
|
arkadaslar tamam da genç ve türk bir kaleciye ihtiyacımız var |
gelmesin bence başka kalecilerde var sonuçta |
Türkiye`de Saat: 11:11 . |