![]() |
1.febe 2.leeds 3.chelsea 4.lazio |
beşiktaşım dışında hiçbir takımı sevmiyorum |
Besiktas disinda Milani begeniyorum.... |
milanın neresini beğeniyorsun?ben fenere karşı oynadıkları maclar hariç pek sevmem |
ben seviyorum...bunu engelleyemezsin ya...Ayrica Shevchenko dünyada en begendigim futbolcu |
kayseri ve baskanlari |
Alıntı:
|
kani bozuk fenerbahce ve sahteker galatasaray |
O zaman yine herzman oldugu gibi gönüllerimizin en sevmedigi Takim Fenerbahce secilmistir. Herkeze hayirli olsun! Hadi bi kiyak da Galatasaray lilara yapalim. Siz de ikinci siradasiniz. Bu da bisey dime?:D |
Alıntı:
sevilen takımlar 1.juve 2.barcelona 3.liverpool 4.inter 5.artık Paok :) |
1-gese 2-lazio |
1 fenerbahçe o.ç 2 s.prag |
galatasaray çunku serefli 2.cıliğimiz... fenebahçe çunku ............... BJK HARİÇ HİÇ BİR TAKIMI TANIMAM VE TAKMAM I LOVE BEŞİKTAŞ:) |
karagumruk belediyespor takımda bi şemsi oynuyo...bu takım bole yurumez |
1 Gs 2 Fb 3 Lazio (faşist taraftarından dolayı) |
sevmedigim takimlar 1 galatasaray 2 ezikbahce 3 schalke(niyedir bilmiyorum...sevmiyorum iste) avrupada sebdigim takimlar 1 fc st pauli 2 livorno |
fb gs r.madrid chievo |
kesinlikle cincon acayip nefret edıom cinconda... |
Ezikler,Bayern Münih |
1.ezikler 2.chelsea |
1-ezikbahçe 2-chelsea 3-real madrid |
tabikii cincon 2.ezikbahce 3.valencia |
1: ezikbahçe 2: bursaspor 3: chelsea 3 ünüde hiç ama hiç sevmem ama ezikbahçenin yeri ayrı tabi |
ezikleri tek kalemde gecerim |
fenevbahce |
1) gese 2) gese 3) gese |
1-galatasaray 2-lazıo |
bordeux ve fener.... |
1. Fenerbahce 2. Bayern Münich |
MİLAN.Eziklerden nefret etmiyorum onlara acıyorum :) |
ezikler , parma , diyarbakır , hamburg |
fenerbahçe başa kim olabilir tabi birde bursa anlamsız düşmanlıklarından dolayı ayrıca elimizden ençok şampiyonluğu çalan dikkat alan değil çalan galatasaray |
1.Ezikbahcee 2.inegölspor |
ezikler chelsea |
arkadaşım bursa kiminle uğraştığını bilmio ne yaptık adamlara hiç belli deil bir tek serdarı aldık ona mı kızdılar acaba? |
1=fenerbahçe 2=lazio |
cimibomi ve valencia |
Ya arklar bakıyorum kimse cincon pek yazmamıs 2 kere sampiyonlugumuzu hileyle alan , sansimizin tutmadigi boş takımı neden ilk siraya yazmıyorsunuz anlamıyorum!!!! CİNCONU DEL-GEDO. |
Alıntı:
|
1-ezikler 2-lazio 3-milan 4-r.madrid 5-arsenal 6-werder bremen 7-celtic her ülkeden kıl olduum takımlar |
Türkiye`de Saat: 07:03 . |