![]() |
En cok kimi hangi Takimi sevmiorsunuz Arkadaslar herkezin hic sevmedigi ve belki de nefret ettigi bir takim vardir... önce Süper lig den ikinci olarakta Avrupadan hangi takimi hic sevmediginizi yazalim..... 1.Fenerbahce....2.Bayern Münih |
1.Fenerbahce 2.Real Madrid |
ezikler chelsea |
Benim sevmedigim takimlar soyle: 1.Ezikler 2.Leeds United 3.Porto FC 4.Internazionale |
haha ne ilgijnc ki ezikleri ikinci siraya´atan yok muhahaha |
Ezikbahçe ve Real Madrid |
Ezİkler - S.prag Şampİyonlar Lİgİnde Ç.fİnale Kalamadik Son Sanİye GolÜ Attilar Lazİo Ya Şaİbelİ Bİr Gol Bence. |
Alıntı:
|
1. Fenerbahce :) |
ezikler real madrid manchester chelsea milan ve tabiki lazio |
Sadece beşiktaş Beşiktaş harici hiçbir takımı sevmiyorum ...Sadece Beşiktaş... |
1.ezikler 1.arsenal 3.lazio 4.milan |
1. Fenerbahce 2.Diyarbakirspor 3. Bayern Munih |
valla herkes ezikleri sevmio bu okde sefilleri herkes sevio galiba |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
valla gs yi sevmiomda nefretde etmiom |
bende nefret seviesinde diildim ama bi siteleri var çok kötü yorumlar yapmışlar ben olsam nefret diil başka bişey isterdim beter olsunlar |
Alıntı:
|
ezikbahçe karşıyaka chelsea real madrid juventus bayern münih monaco |
ya marş konusunda bizi örnek alıo türkiye o kesin bi olay onlar sölese nolacak biz yapıoz millet kendine uyarlıo |
Alıntı:
|
1-ezik 2-juventus 3-real madrid |
Alıntı:
|
1-Fenerbahce 2-Chelsea |
Fenerbahceyi kimse sevmiyo...nekadar ilginc :) |
Febe,cincon,chelsea,real,united |
1) Ezikler 2) Manchester United |
En sevmedigim ezikler+hepsi-liverpool haric hastasiyim pool'un |
fenerbahçe,lazio,s.prag |
evet bıde galatasaray hep bıze ozenerrek forma mars yapıyolar formamız vardı sıyahbeyz grı gıbı aynısını yaptıalr hatırlasrsanız bıde marslar var tabı kahretsın |
1.gayse 2.ezikbahçe |
FENERBAHÇE |
fener,real madrid,kayserispor |
chelsea, lazio,hakembahce(fenerbahce),sparta prag,galatasaray,ve besiktas hangi takima kaybeddiyse o takimlarida sevmiyom:D |
Alıntı:
|
sadece ezikbahçe:D |
ezikler real madrid |
1)ezikbahçe 2)ezikbahçe 3)ezikbahçe |
1. Zenci Sevenler (Fenerliler) 2. AEK Atina (Ayasofya'yı kendilerinin sanıyorlar) 3. Inter Milan (Milano'nun ezikleri) 4. Real Madrid (Adamlar Oynayamıyorlar) Sorunun tam tersi olarak bir soru gelirsede; HANGİ TAKIMI SEVİYORSUNUZ ve Avrupa'da sempati duyduğunuz takımlar? Cevap; 1. BEŞİKTAŞ (Alemde TEK) 2. PAOK (Kardeş kulübümüz, İstanbul'dan Yunanistan'a göç eden Beşiktaş'lı Rum'ların tuttutuğu bir takımmış. Renkleride bizimle aynı SİYAH ve BEYAZ) 3. A.C.Milan (Bir zamanların Avrupa\'da devir yaratmış FOSSA DEI LEONI grubu amigosunun söylediği gibi; BEŞİKTAŞ-ÇARŞI tribünü örneğini almış taraftarların bir takımı. 4. YOK KARDEŞİM |
Türkiye`de Saat: 03:10 . |