![]() |
En gıcık olduğunuz futbolcu tabi ki mondragon ve tuncay |
bülent korkmaz (yıllar gecsede sinir oluorm bu adama) mondragon ayhan sabri tuncay aurelio youla adem dursun |
TABİKİ TUNCAY ŞANLI HİNDİYİ GÖRECEK O |
*******************tuncay sanlıııı************** ******************* alex******************* *******************bülent bölükbası(KAYSERI SPOR KAPTANI)******* |
Valla pislik yapan her futbolcudan nefret ederim.Şimdi isimlerini yazsam ama en basta Hasan Sas,Bülent Korkmaz,Nobre,Fatih Ceylan,M.yozgatlı,Servet Vb... |
tuncay ve tüm ezikler. |
tuncay ayhan hasan sas nobre luciano anlicaniz tüm ezikleri |
tuncay,mondragon,ayhan,alex,nobre |
ayhan , hasan şaş , tuncay , bülent ve hakan ünsal |
valla ben en çok ayhana oluorum |
bülant korkmaz hagi(çirkeflik abidesi) tuncay hasan şaş ümit karan nobre müit özat fatif tekke |
Bu sorunun cevabini herkez biliyor, yine söylim o zaman: TUNCAY SANSIZ |
fb den serkan balci ( aslinda tüm fb lilerden nefret ediyorum) gs den ayhan akman |
Alıntı:
|
Tuncay-Ümit karan-Ayhan |
ya aslında say say bitmez ama ayhan şerefsizi ,luciano,fb ile sözleşme imzaladıktan hemen sonra fb lilere yarancak diye beşiktaşlılara hareket yapan uğur boral ve tabiki bülent korkmaz |
alex tuncay ayhan bülent korkmaz hakan şükür |
ayhan,hasan şaş ve tuncayy |
Sabri ve Ümit Özat |
bu alemde sergene yapılan hareketleri ezik amçındaki ezik tüm oyuncular bence bunlar |
Beşiktaşımın formasını giyip o asil formanın hakkını veremeyenlerin tümüne gıcık olurum. |
Alıntı:
|
tuncay,nobre,servet,ayhan,hasan şaş,mondragon,fatih ceylan, |
ümit karan ayhan akman tuncay |
gıcığım sana Tuncay (Cordoba'ya çift dalışından beri),Di canıo (siyasi görüşü nedeniyle),Beckham (havadan para kazanıyor diye),Bide Zalad varki Ona zannedersem herkes özel bir gıcık oluyordur. |
Fenerli Alex... Hem tipine hem hareketlerine.. Kardeşim insan bi berbere gider.. Berbermi yok elini sallasan sokak başı berber... Olmadı gitsin bi çiftliğe koyun, kuzu kırpıcağıyla kırptırsın saçlarını.. Bu kadarmı bakımsız olur bir insan yaa... Saçları bit, pire, kene içindedir kesin. |
tuncay,hasan sas,appiah,luciano yani bütün ezikbahse ve gayse kadrosu |
başta Ü.karan Ayhan olmak üzere bütün çirkef futbolcular Tuncay da kendini ekledi bu listeye yaptığı son hareketle. Ü.karan da 100.yıldaki şampiyonluk maçında birsürü çirkeflik yapmıştı o günden beri gıcık oluyorum ona sakatlanıp sezonu kapaması süper oldu beter olsun!!!! |
Ayhan Akman, TunGay Sanli, Necati Ates, Volkan (eziklerin kalecisi), Nobre, Luciano ve Fatih Tekke |
tuncay ali tandogan Mondragon ( tek delikanlılıgı bise tutar ) sonra vieri hic bi saman kazandının hakkını vermes |
eskilerdende selçuk yula yine gıcık yaa neyseee. |
:mad: AYHAN,HINDI TUNCAY,MONDRAGON,ALEX,NOBRE,LUCİANO(yanı butun febe takımı kısacası):mad: |
ümit karan, nobre, adem dursun, youla |
volkan volkan volkan su galata da olan tazlak var ya iste o |
Alıntı:
|
ayhan akman, bide kirmizi yanakli pzvng varya tuncay onlara kil oluyorum.. |
Ben en iyisi sevdiklerimi yazayım kalanı sevmediğim. (toraman,kleberson,güleç,bobo,sergen,a.dursun,cord oba,hassan vb. |
Ayhan Mondrogon Bulent Korkmaz Hasan Sas Nobre Ve Tuncay |
tuncay naşanlı |
alexden de nefret ediyorum ben ya...bir de necati var...tamam futbollarina laf yok ama tiplerine gicik oluyorum |
Türkiye`de Saat: 15:58 . |