![]() |
Siyah-Beyaz Renklere Gönül Verenler Oy Versin Arkadaşlar Beşiktaş-Çarşı'mıza oy verelim... Oy vermek için aşağıdaki linki tıklayıp, 5. sıradaki BEŞİKTAŞ-ÇARŞI'ya oy versin... http://vote.sparklit.com/web_poll.spark/732378 |
hemeeeen veriyorum kardeş. |
vay bee çarşı açık ara önde. herkes oy versiiin millet. |
konuyuda sabitledim. oylar arkadaşlar. |
verdim kardeş şu an %55 ile açık ara öndeyiz. |
bende verdim... |
kardeş bizimkiler uçmuş yaws kimse bize yetişemez:D 57103 oy almışız %55 oy oranı :D:D |
Her zaman heryerde carsşı....bende oy verdim |
|
oyum Belli ;) |
bu ankette gencFB nin ne işi var.onlar ancak 90 dakikada en cok cekirdek yiyen taraftar grubu anketine katılabilirler |
Alıntı:
|
Çarşı herhalde...Her yerde Çarşı.... |
Eywallah beyler; bu arada merak etmeyin ikinci sıradaki takımda PAOK; bilgi açısından söyleyim, kardeş kulübümüzdür belirtmek istedim arama motorlarındanda aratabilirsiniz; BEŞİKTAŞ-PAOK die... İstanbul'dan Yunanistan'a göç eden Beşiktaş'lı Rum'ların tuttuğu bir takımmış PAOK SELANIK... Renkleride Siyah-Beyaz.. Logolarıda bizim taklidimizden yapmışlar zaten:) Önce Abi'leri önde götürsünde sonra kardeşleri ikinci sırayı alsın demi:) ALEMDE TEKİZ ya YOK BUNDAN ÖTESİ!!! KARDEŞ TAKIMDAN BİLGİLER, ABİLERİNEDE AZ BENZEMİOLAR YANİ HAA:) http://img157.imageshack.us/img157/865/paokntoy4im.jpg |
Arkadaslar bi de GayFB en cok taraftar bizde diye övünüp durur.Düştükleri duruma bak.230 oymu ne....:D |
bende çarsi ya verdim kim yapyo bu anketi |
Best Hooligans-Vote for hottest fanatics. Amerikan yapımı bir forum sayfasının yaptığı bestholigan bölümü http://www.skinheads.net/forums/arch...hp/t-2801.html Aslında böyle şeylerde ankete gerek yok ya.. Gelsinler görsünler İnönü'yü diyoruz, yinede inandıramıyoruz insanları:) |
Damlaya damlaya göl olur..!Bi oyda benden :D :D |
bende verdim oyumu en öndeyiz kimse de yetişemez. |
benden de oy var arkaslarada soledım onlardanda oy var fenerlılere bıle oy attırıyorum |
YİNE KRAL ÇARŞI :) ama liverpool inter roma taraftarı da cok iyi |
eziyoruz ! |
Çarşı Affetmez..... |
bu alemde carsı herkese karsı |
oy verilmiştir |
verilmistir |
Çarşı alayına karşı ! |
kimiin baslattigi belli mi bunu |
oyumu verdim |
rezalet bir oylama ve anlayış.kendi kendimizi hack(ingilizce kullandığım için özür dilerim) ediyoruz adamlar en holigan taraftarı seçmekte ve bizler daha holiganız diye övünüyoruz. ben de Beşiktaşın isminin önüne gecmek isteyen başta çarşı olamak üzere taraftarı bölen kendi egosunu,reklamını ve rantını Beşiktaş üzerinden yapan,futboldan ve takım desteklemekten anlamayan,sahada neler olduğuyla değil acaba sesimiz kaç desibeldir diyen,mali kongre salonuna gidip orada yönetim lehine stadyuma çeviren, nükleere karşıyız deyip şarabı da esrarı da içenlere karşıyım.saygılar... |
abicim onemli olan en fanatik taraftar olmak, holigani falan sen birak ja |
bende oy verdim...Çarşı'yı kimse engelleyemez... |
acık ara öndeyiz yaw bi tek bi yunan takımı var arkamızda |
zaten oy vermesekte gerçegi bz biliyoruz, bize yeter... |
Tabi bende kusur kalmdim hemen Carsi´ya verdim oyumu! |
hehe Genc FB baya ilerlemis ya :) 1% Carsi acik ara önde |
Alıntı:
Herhalde yani... Biz variz dime ama? |
OOO bizim taraftar olması gerektiği yerde:D |
tabi ki yani...taraftar olmasi gerektigi yerde ama takim olmasi gerektigi yerde degil.... |
bızde werdıkk herkes wermekte acık ara ondeızz herzamankı gbı sasırmadım |
Türkiye`de Saat: 01:49 . |