![]() |
Geçen yılın şampiyonu Uyan ve Formanı Hak et !!! deli olmamak elde değil !! beşiktaşı ne fenerle ne de gs ile kıyaslamıcam !! sadece 1 kaç soru soruyorum .. 1--- gençler maçı öncesi kimler "rahat kazanırız" diyebiliyordu ? 2--- gençler maçı öncesi ilk 11 i ve taktiği tutturabilen var mıydı ? 3--- geçen yılın 2 kupa sahibine bu kadar basiretsiz futbol yakışıyo mu ? 4--- mustafa denizli fantazilerine daha ne kadar devam edeceksin ? 5--- ligde böyle isek yarın şampiyonlar liginde ne olacak sonumuz ? 6--- kanat organizasyonları olmadan oynayan başka takım var mı ? 7--- bu taraftarı göz göre göre üzmeye kimlerin hakkı var ? SAKIN BANA 2 PUAN KAYBETTİK DİYE BU YAZIYI YAZDIN DEMEYİN !!! 3 HAFTADIR YAZIYORUM BU ŞEKİLDE , SKOR YAZARLIĞI DEĞİL BU !!! SENİ SEVMİYORUM MUSTAFA DENİZLİ KAYBEDİLEN PUANLARDAN SONRA GÜLMEYE DEVAM ET SEN !! saygılar .... |
şunu hatırlatayım , maçı tv den değil tribünden izledim .. son zamanlarda gördüğüm en silik beşiktaş'tı ... organizasyon yok , bilinç yok , anca DAN-DUN ... nihata ve holoskoya uzun top .. başka bişi yok .. yazık ... |
bu takim 3 ay önce sampiyon oldu ondan beri ne degisti...hangi futbolcular gittide o kada kötü oldu sizin gözünüzde.... |
iide göz var nizam var ortada futbol var taam ama gol yok acil forvet lazım |
Alıntı:
sen bu soruyu sormadan önce benim sorduğum soruları cevaplayabilir misin bey efendi ??? çünkü senin sorduğun sorunun cevabı benim sorularımın içinde !!!! |
bizim takmda geçen seneki takm oyunu, takım ruhu yok, bu sene oynadgmz 3 lig maçndada ben begenmedm takmı, maçta kaçan gol pozisyonmz yok ya böyle birşey olablrmi geçen sene çifte kupa şampiyonyz bde |
Yoo böyle yazınca olmuyo bazılarına göre. 34 maçın 34 ü kazanılmazmış, her maç iyi futbol oynanmazmış, susup destek olacakmışız. Çıldırmamak elde değil. Kazanmak adına yapılan bir şey yok. Kapalı defansı açabilecek bir oyuncu yok. Kanatlardan gidiyorlarda orta yapabilecek yetenekte kimse yok. Erhan güven aynı yerden adamlar ön tarafta iken 3 topuda kimsenin olmadığı arka direğe gönderiyor, adam yeteneksiz. İ.Üzülmez 2 kez orta yapacak pozisyonda iken sağına çekip acaip şeyler yapmaya çalışıyor. Nobre yıllık 5 trilyon alıyorsa kendini parçalayacak gerkeirse rakip takımın yedeklerini dahi çalımlayıp gol atacak. Cezaalanı içinde bekleyip bi top gelsede vursam demeyecek. Ama yeteneksiz adam. Nihatın toplam maliyeti 30 trilyonu buluyorsa canı çıkıncaya kadar mücadele edecek. Tellonun pasında o kadar müsait pozisyonu öyle heba etmeyecek. Ama yok. Işık yok, kıpırdanış yok. hani iyi oynar, baskılı oynar ama gol atamaz umutlanırsın, haftaya atar dersin. Bugünkü maç sonunda şunu dedim daha iyi forvetlere karşı ne yapıcaz acaba. Adamların pozisyonu bizden fazla. Bizim zaten pozisyonumuz yok. |
Alıntı:
|
ilk cümlende febe yada gese ile kiyaslamayacagim diyorsun....bende degisen ne diyorum....bizim takimdan cisse gitti ve bir iki takviye yapildi...yani degisiklik bizde degil gese iki oyuncu ve hoca getirdi...febe de ayni.....yani karamsarligin bundan kaynaklaniyor... ben bu takima inaniyorum...ve güveniyorum....sampiyonlar ligi olsun süper lig olsun basarili olcaz..... sorularinin cevabi benim yorumumda yaziyor......renkli takima imrenenler gitsin onlari izlesin |
Alıntı:
kimsenin beşikataşlılığını sorgulamak kimseye düşmez !!! kötü oynuyoruz arkadaşlar , gerçekleri görmek , doğru bir adımdır !! |
Takımda değişiklik yok değişiklik oyun yapısında hocanın çıkardığı kadroda bu takımda 10 numara yok bunun üzerine birde 3 ön libero başlıyoruz bu da yetmiyor tek forvet oynuyoruz ee bu kadar galibiyeti etkileyeci sorun olursa bu kadar soru sorulur. Takım ve hoca bir an önce kendine gelmeli bize yakışan bir futbol oynamalıyız. |
tamam takma destek olcazda şuan destek olcak bi tarafı yok, bu taraftar güzel futbol istiyor, galibiyet istiyor, berabere kalsak ama iyi oynasak birşey demicem ama çok kötü oynuorz yarn şampiyonlar liginde ne yapcz biz gençlerbirliğine karşı gol pozisyonuna gremiorz |
Alıntı:
|
Alıntı:
değişen şeyi söyleyim !! geçen sene maç öncesi NASIL OLSA KAZANIRIZ diyebiliyodu herkes !!! şimdi soruyorum kaç kişi diyebiliyo ????? |
Alıntı:
delgado gelse düzelcek yani her şey :D :D :D sen kapa pc yi uyu 3 - 4 ay sonra aç forumu çünkü o aralar delgado antremanlara başlayacak |
Alıntı:
|
Delgado'yu beklemekten daha iyi çözümler vardır herhalde? |
Alıntı:
bütün bunlara rağmen mücadeleci bi futbol bekliyorum , kazansın kaybetsin yemin ederim öenmli dğeil ama yırtsın kendini o formanın hakkını versin .. anlıyo musun , gözüm doysun futbola , bu kadar basiretsiz futbolu haketmiyoruz !!!!! |
delado gelmedende takim kendini toplayacktir....en gec gese macinda onlari yerle bir ettigimizde herkesin fikri degisecek...... |
Alıntı:
arkadaşım zaten iyi günde herkes destek oluyor kalkıpta bu durumdayken felaket tellallığı yapan arkadaşlar o günlerde piyasada olmuyorlar ben çok gördüm burada mağlubiyet sonrası atıp tutan galibiyette sesini çıkaramayan. sürekli aynı yorumu yapan arkadaşlar var içlerindeki kini öfkeyi bu şekilde püskürüyorlar sürekli eleştiri olmuyor destek olun bu takıma geçen senede ilk haftalarda bunları yazanlar vardı sonradan yok oldular şimdi yeniden hortladılar yakında yeniden kaybolurlar |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hani insan birşey iddia ettiğinde hep haklı olmak ister değil mi? Ama ben bu konuda haklı çıkmak istemiyorum. Çünkü haklı çıkmama Beşikjtaşımın başarısı sebep olacak. Bizi yanlış anlamayın yani köstek değiliz biz sadece gerçekleri görüp dile getiriyoruz. Ve sanırım başarıyı daha çok istiyoruz. memnuniyetsizliğimiz bu yüzden. Ve hala Delgado gibi birine güvenmen gerçekten düşündürücü. 3 yıldır ne yaptı? 3 yıldır bir tane derbi maçta sonuca etki edecek futbol oynayabildi mi? |
Alıntı:
benim sözüm üzerine alınan herkese kardeş |
delgado mu ? yana , geriye düzgün pas atabilen , çalımdan yoksun , üflesen yıkılacak , 10 maçın 3 ünde vasatı aşamayan 7 sinde ise varlığı ile yokluğu belli olmayan , senede 4 gol atıp üstüne yatan haksız yere o kadar parayı cebe indiren bide 10 numara verilen oyuncu mu ???? |
Alıntı:
takim lige iyi baslamadi...ama kötüde baslamadi.... süper ligde degisen tek sey rakiplerin isim trasnferidir...ve bu yorumlari onlari kiskanmana bagliyorum...baska bi sonuca varamiyorum..... |
Alıntı:
kıskandım demek öle mi :D sen beni güldürdün , beşiktaş'ta bizi güldürsün :D daha da bişi demiyorum |
Alıntı:
Transferler yanlıştı bunu hepimiz biliyoruz. Ha gerçekten inşallah yanılırım, inşallah takım öyle bir oynar ki burada kızdığım herşeyden dolayı özür dilemek zorunda kalırım. İnşallah. |
Alıntı:
yani takma sadece iyi günde degl tabki kötü günde de destek olcaz ama ben sadece eksikleri söylüorm |
Alıntı:
|
hiç kimse kimsenin beşiktaşlılığını sorgulayamaz !!! şöle düşünün bi iş yeriniz var ve bi çalışan çıkıp diyo ki müdürüm işler ii gitmiyo , şimdi müdür bu adama sen bizim iyiliğimizi istemiyorsun mu demeli yoksa onu dinleyip neden böle dediğini mi sormalı ???? Yalan Umutlarla mutlu olmak , gerçeklerle karşılaşmaktan daha az cesaret gerektirir !! hadi siz yine kolayı seçin .. |
mübarek ramazan ayının hatrına Allah peygamber aşkına ne olur biraz sakin ve sabırlı olun imrendiğiniz fb ve gayse bizden önce çalışmaya başladılar ön eleme oynayacakları için bundan dolayı erken form tuttular bundan dolayıda büyük bir ihtimalle formdan erken düşecekler çünkü futbolcular makine değil insan . 5. hafta yanılmıyorsam derbi maçı var o zamana kadar takım form tutacaktır delgado hariç sakatlar takıma katılacaktır ozamana kadar lütfen sabırlı ve sakin olun felaket tellallığı yapmayın kin kusmayın . Şimdi kin kusanları nedense sezon sonları görmüyoruz çıt sesleri çıkmıyor ne zaman takımın desteğe ihtiyacı olursa ozaman meydana çıkıyor ve köstek oluyorlar BEŞİKTAŞIMIZI SIRTINDAN VURUYORLAR !!!!! |
Alıntı:
o zaman 2 sonuca varabiliriz : ya herkes yanılıyo 3 aydır bi tek sen gerçeği görüyorsun ya da tam tersi !!! |
su yorumlarina sezonun yarisinda olsa takim sampiyonlukdan kopmus olsa samp liginde 0 cekmis olsak tamam diyecegim ama su an icin cok erken...benim kizdigim noktada bu...bu yüzlerden son 5 sene kacan 2 sampioynlugumuz var bence...... ama senin gözünde umutlarla mutlu oluyorsak biz..birak 106 yildir oldugumuz gibi umutlarla mutlu olalim biz...... |
Alıntı:
arkadaşım ben başarıyı senden çok istiyorum gibi açıklamalar yapma hepimiz beşiktaşlıyız benim beşiktaşlılığımı ne kadar biliyorsun da böyle diyebiliyorsun ? neyse konumuz bu değil senin yazdığın şu yorumla bundan önceki yazdıklarını bir karsılastırsan arasında uçurum olduğunu görürsün ben beşiktaş forması giyen hiçbir futbolcu için ayrım yapmam hepsi beşiktaş futbolcusudur kötü oynar eleştiririm ama hakaret etmem. Biz kötü günde sırt çeviremeyiz takıma rakiplerin eline malzeme veremeyiz kötüde olsak iyi de olsak takımın yanında olmalıyız. Saldıran kazanmak için herşeyini ortaya koyan takım önemli benim için diyorsun bunu yapan futbolcuya sallıyorsun inş. sen yanılırsın ve sende basarıyı kutlarsın arkadasım bız kımseden özür beklemiyoruz sadece destek bekliyoruz ;) |
Şimdi lafa şurdan başlıyıcam ben . Benim bu ligde şampiyonluk mücadelesi vereceğim adamlar febe ile gese ise kıyaslama yaparım. Buna kimse bişey diyemez . Bu bir . İkincisi, kıyaslama yapmak istesemde yapamıyorum . Şu transferlere bi göz atalım .. Fener Cristian Oliveira Corinthians Orta Saha Andre dos Santos Corinthians Defans <LI class=odd>Bekir İrtegün Gaziantepspor Defans Mehmet Topuz Kayserispor Orta Saha <LI class=odd>Özer Hurmacı Ankaraspor Orta Saha Bilica Sivasspor Defans galatasaray
İbrahim Kaş Getafe Defans Onur Bayramoğlu Bozüyükspor Orta Saha <LI class=odd>Matteo Ferrari Genoa Defans Nihat Kahveci Villarreal Forvet <LI class=odd>Rıdvan Şimşek Karşıyaka Defans İsmail Köybaşı Gaziantepspor Defans <LI class=odd>Erhan Güven Ankaraspor Defans Michael Fink E.Frankfurt Orta Saha Ve düşününki Türk değilsiniz, Beşiktaşlıda .. Iraklısınız, Çinlisiniz, Almansınız . Şu transferlere bakın ve kimin Şampiyonlar Ligine gideceğini tahmin edin . Mehmet Topuz gitti, Elano gitti .. İhtiyacımız yoktu dedik .. Yönetim beceriksiz napıosun sen o koltukta diyemedik ! Bozüyükspordan adam aldık, millet Lyondan, City'den adam aldı .. 3 maçta bilmem kaç gol attı .. Nihat;'ı aldık uçarız dedik sıçrarız dedik .. Dedik de dedik .. Bi halt olmaz dedim, kızdılar . Ama diyorum, yine diyicem . Teknik direktör değilim, ama beyinsizde değilim . İspanya'da herhangi bi takım istese idi Nihat dönmeyecekti. Kendisi dedi bunu . İsteyen olmayınca ilk aşkım Beşiktaş ayakları .. yemezler ! Senin Nobre gibi bi golcün varsa ve Şampiyonlar Ligine gitmişsen, o lig hakikaten 3. hatta 4.sınıf bir ligtir ! Gitmek isteyen Bobo'yu takımda tutarsan .. İbrahim Kaş'a dünya çapında transfer dersen .. Gönderirken bedava, alırken para verdiysen .. Delgadyo'yu bu klüpten söküp atamıyosan .. Sen berabere kalıcaksın . Hatta her sahura kalktığında dua ediceksin .. iyi ki 3 4 yemedik diye .. Sahip çıkın diyenler gelsinler karşıma şimdi, ben sahip çıkiyim onlara . Gün geçtikçe iyi olcak diyenlerden bahsediyorum . Bu yönetim kamera şakasıdır . Birisi bu kaydı durdursun . Biz durdurmadan ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
dostum sen bence benim yazdıklarımı önyargılı okudun .. ben bu takımdan bişi olmaz , şampiyon olamayız dmedim .. sadece 6-7 tane soru sordum , sen onları bi cevapla kendi içinde , ne demek istediğiimi anlayacaksın .. ayrıca burası kıytırık bi forum , işi gücü olmayan adamların can sıkıntısından yazdığı bi yer .. buralaı ne mustafa denizli ne tüpçü ne rüştü ne de sergen okuyo .. biz bizeyiz rahat ol yani .. burda yazılan 2 cümle ile ne beşiktaş şampiyon olur ne de 5. olur ... bırakın bu dramatik işleri .. gerçek destek yerleri tribünler ve kartal yuvaları !!!! |
Alıntı:
1 - küçük puntolarla yaz karşında kör yok . 2 - burası kıytırık bir forumsa ne işin var burda 3- ağzını topla edepli konuş Beşiktaş başkanına hakaret etmek haddine değil başkana ettiğin hakaret aynı zamanda Beşiktaş kulübüne dir . |
Alıntı:
söle bi bakalim....hangi ismler gecmis....mesela deco.....10 numara olarak ismi gecti....yabanci kontenjanin dolu......bu durumda delgado gitmesi lazim...peki delgado sakat kime satacaksin??? delgado enayi degil kontratindan vazgecmez......o zaman donduralim iyilesince geri gelsin....decoyu aldik diyelim...zaman gecti ve delgado iyilesti takima geri döndü...mecbur bi oyuncuyu cikaracaksin kadrodan..oda delgado olurdu deco gelseydi...peki delgadonun kontratini fesh etmek kaca patlayacakti bize......sonrada takimi borca sokuyor diye yönetim elestirecektiniz...bence bu seneki transfer politikasi %100 dogru........daha transferede gerek yok |
Alıntı:
SEN KİMSİN ?? |
Türkiye`de Saat: 16:12 . |