![]() |
Helguera Beşiktaş'a gelecek Helguera Beşiktaş'a gelecek Tigana, yönetimden savunmaya takviye istedi. Ocak 2007'deki ara transfer döneminde Real Madridli Helguera'nın transfer edileceği öğrenildi. *** Stoper şart! Sakatlıklar ve cezalar nedeniyle savunmada zor günler geçiren Beşiktaş, Helguera'nın peşinde. Transferin son gününe kadar kaliteli bir defans oyuncusu arayışlarını sürdüren, bu konuda çok önemli isimlerle görüşen ancak gerek maliyetleri, gerekse diğer sebepler nedeniyle gerçekleşmeyen stoper transferi için siyah-beyazlı yönetim yeniden düğmeye bastı. Yönetim ilk olarak Jean Tigana'nın görüşüne başvurdu. OCAK'TA http://ads.sabah.com.tr/adserver/vie...U3ODQ1NA%3D%3DALMALIYIZ Fransız hoca, "6 hafta geride kaldı. Savunmada ideal dörtlüyü kuramıyorum. Ya sakatlıklar ya da cezalar buna engel oluyor. Bunu önümüzdeki haftalarda da yaşayabiliriz. Bu nedenle o bölgeyi toparlayacak, kaliteli bir isme ihtiyacımız var. Transfer döneminde yapamadık, ara transerde bu eksiğimizi gidermeliyiz" diye takviye istedi. BÜYÜK KATKI SAĞLAR Beşiktaş yönetimi de Tigana'nın talebi üzerine düğmeye bastı. Siyah-beyazlıların ilk olarak R. Madridli Helguera ile temasa geçtikleri ifade edildi. Sözleşmesini 2008'e kadar uzatan İspanyol oyuncu için Fransız teknik adam daha önce, "Alınırsa bize büyük katkısı olur" ifadesini kullanmıştı. Şimdi tüm gözler Ivan Helguera'da... Fatih DOĞAN |
kolpa haber diyarı fotomaç keşke bu sefer doğruyu söylüyor olsa ve keşke helguera bize gelecek olsa...beşiktaş büyük bir açığını kapatmış olur bence ve çok iyi de transfer olur...çok isterim... |
baktılarki defansta problem var baktılar ki beşiktaş taraftarı gazetelerini almıyolar hemen uydurmaca bir dünya yıldızı transfer politikası yaparak beşiktaş taraftarını kandırıp gazetelerinin satılmasını istediler İNANMAYIN SAYGIDEĞER BEŞİKTAŞ TARAFTARI sen gitte ezikleri kandır |
ilgilendikleri doğrudur ama çok zor olursa mükemmel olur |
Helguera olursa iyi transfer olur ama hiç sanmıyorum alabileceklerini.. |
kesinlikle yalan haberdir yarın bi gün bi haber daha çıkarırlarki helguara ön sözleşme imzaladı beşiktaş la die kesinlikla balon haber beşiktaş taraftarını kandırmaya yönelik haber ama umarım bizi bukez utandırır fotomaç ve helguara bize gelir |
bence okadar zor bi transfer deil.helguera bu sene ligte hiç sure almamış ve bazılarının begenmediği edmilson ise tum maclarda 90 dk oynamış.keşke o gelseydi.helguera ii oyuncu ama biraz yavas.. ve bizim almamız gereken oyuncu 31 yasında olan deneyimli ama yavas bi oyuncu mu yoksa inanılmaz cevik guclu hızlı ve uzun bi oyuncu mu ona karar vermek gerekir |
walla daha oncede cıkmıstı bu haber alırlarsa eger MUHTEŞEM olur valla |
kolpa haber..transfer dönemine daha uzun bi süre var.. |
Alıntı:
|
yaww haber yokken ortaya sıkılmış bir haber işte :) |
Beklicez Görücez Devre Arasında Kim Gelicek.. Gazate Satmak Icin Haber Yapıyor Bu Ezik Gazateleri |
yalan....her yazdıkları gibi |
yönetim şmdiden bir kaç kişi ile ilgileniyor ancak tabi kesin ve henüz hiç bişey yok ancak aynı zamanda iyi bir kaleci içinde hazırlanıyorlar tabi runje düzelmezse |
helguera bu takımın aradığı tip bir savunmacı,faydalı olur kanaatindeyim |
daha öncede yazıldı ve del dosque nin söylemleriyle vazgeçti dendi hangisi doğru bilemiyorum ama bence gelme ihtimali çok yüksek diyebilirim arkadaslar..... |
valla iyi olur, ama bende sanmiyorum. insallah bi süpriz olur da gelir. |
helguera iyibir defan soyuncusu ancak haber tabiki şişirme, fotomaç klasikleri. yanlız bir yabanciı oyuncu hakkımız varken bunu pascal cygan ile sadece ilgilenerek harcamak, daha dogrusu sadece taraftari oyalamak içinde olabilir, ki ihtiyaç olduğu aşikar olan bi bölgeye transfer yapmamak nasıl bir hata anlayamıyorum. |
ya helguera iyi oyuncu eger gelirse kleberson çoşarrrr ''BAZILARI ANILARIYLA, BAZILARI ANALARIYLA ANILIR'' Beşiktaşla uğraşmak (G)üven (Ö)zveri (T)ecrübe ister |
Ins. Gelir |
ya adam alacağınıza biran önce tiganayı gönerin,helguera mı kurtarcak bizi...gola tamıyor takım adam gibi forvet alsanızaa... |
Alıntı:
|
fotomaçtan inciler :D |
edmilson da denmişti ama olmadı cygan bile olurdu onu bile alamadılar |
Kolpaa haberrr |
wellcome to helguera ama salla ma heber bu |
bakıyorumda yalaka basın işbaşında. siz gidinde ezikleri yazın. |
Balondur. Helguera Real Madrid'le olan sözleşmesini 2009'a kadar uzatmış. Piyasa bedelinin de 8,5 milyon Euro civarında olduğu söyleniyor. Bütçemizi sarsar. Hem de 31 yaşındaki bir adam için çok para. |
basarsan parayı alırsın herşey bu kadar basit bu yaştaki adam basarı istemeyecegine göre para isteyecek bonservisi pahalı olacagını hiç sanmıyorum ama kendisi 3 milyon euro dan da asagı oynayacagını sanmıyorum yani bas parayı al helguarayı |
bence de kartalın helguera gibi bi oyuncuya ihtiyacı var.lider bi oyuncu |
kolpa olduğu belli haberin ama gelirse helguera çok bomba olur takım..keşke gelse.. |
inşallah gelir |
bize çok lazım ama geleceğini hiç sanmadığım bir adam işte.Olsa supeer olurda kolpadır bu... |
BEŞİKTAŞIN ARADIGI FUTBOLCU |
işte biz kötü günde omuz omuzayız.. istemiyoruz kimseyi... kolpa medyaaaa |
ya gelir evet medya ile kac kisi gelip gitti takimlara, balon haber bence... |
helguera olmasa da onun kalitesinde bi stoper şart bu takıma |
Kolpa ama ins. gelir. |
gelemsi zor geçen gün ilk 11 de gördüm onu |
pek inanmak istemiyorum haberlere ancak fotomaç aylar öncesinde yazmaya başlamıştı bu haberi bakacağız göreceğiz |
Türkiye`de Saat: 06:29 . |