![]() |
Sampiyonlar Ligi Grup Tahmini 1.TORBA PUAN ------------------------ Barcelona 121.853 Liverpool 118.899 Chelsea 118.899 Man. United 111.899 AC Milan 110.582 Arsenal *4 106.899 Sevilla 100.853 B.München 98.339 2.TORBA PUAN ------------------------ Olympique Lyon *4 91.033 Internazionale 87.582 Real Madrid 78.853 CSKA Moscow 71.525 FC Porto 68.292 Sporting Lisbon *3 68.292 AZ Alkmaar 64.826 Juventus 63.582 3.TORBA PUAN ------------------------ Glasgow Rangers 56.575 Olympiakos *3 52.633 Olympique Marseille 48.033 Dinamo Kiev 46.370 VfB Stuttgart *4 45.339 Atlético Madrid *4 41.853 Girondins Bordeaux 40.033 Beşiktaş 32.445 4.TORBA PUAN ------------------------ Kopenhag ** 26.890 VfL Wolfsburg 21.339 Standard Liège 21.065 Maccabi Haifa ** 17.050 FC Zürich *3 14.050 Rubin Kazan 9.525 Unirea Urziceni 8.781 DVSC Debrecen ** 1.633 1. torba milan 2. torba porto ve son torbadan debrecen olursa iyi bir grup olur bizim icin ama ilk torbadan chelsea 2. torbadan real son torbadanda wolfsburgu cekersek cl ligi bitmez bizim icin ama boyle bir sanssizlik yasayacagimizi dusunmuyorum |
Sevilla Lyon BEŞİKTAŞ Debrecen Uefa garanti.İnönü'de top oynatmayız bunlara... |
arsenaL ,porto ,woLFsburg cıkaßiLir.. |
bi tahmnm yok ama istediim grup şöle: MiLan,AZ Alkmaar,BEŞİKTAŞ,Debrecen(bnu yeni grüorum:D) 4. torbadan wolfsburg çıkmasın da km çıkarsa çıksın. 2. dede madrid ve juve hariç önmli deeL çok fazla. 1. de milan dışında hçbiri çıkmasın:D |
lyon cikmasin bence 2 den porto veya lizbon gelse daha iyi hatta portoyla gorulecek bir hesabimizda var nasil olsa lyonun forvet hatta manyak oldu bu sezon ayrica senin dedigin grupta fena degil yinede zaten calismalar ona gore yapilmali icerdiki 3 macta hedef olmali disardanda 1 beraberlik aldinmi zaten yuzde yuz cikiyorsun |
Alıntı:
|
Alıntı:
valla fena grup olur oda hele arsenalle su aralar hic karsilasmasak daha iyi :D |
Alıntı:
|
Milan Sporting Lisbon Beşiktaş DVSC Debrecen ;) |
Alıntı:
|
Bayern lizbon besiktas debrecen |
şampiyonlar liginde oynuyoruz kadromuza bak trajıkomik. |
Alıntı:
|
AC Milan CSKA Moscow BEŞİKTAŞ Standard Liège |
ya nede olsa cl ligi oldugu icin aslinda adam gibi gruba dusup adam gibi cikacaksin gerekli 3 adami adam gibi alsalardi kim gelirse gelsin derdim ama simdi iclerindeki en zayiflarini seciyoruz malesef |
Milan AZ Alkmaar Zürich Bunlar çıkarsa 10 puan alırız. Tabi takım eksiksiz ve geçen seneki gibi oynarsa. |
ingiliz takımları çıkmasa iyi olur Bmünih veya milan lisbon veya alkmaar BEŞİKTAŞ debrecen veya urziceni |
Alıntı:
lider bile cikabiliriz dedigin gibi olursa |
Kazık rakipler olmamasını ümit ediyorum sadece:) |
Gönül ister ki B.Münih Sporting Lizbon BEŞİKTAŞ Debreceni gibi bir gruba düşelim. Ama içime doğuyor ki böyle bir kura çekicez; Chelsea Juventus BEŞİKTAŞ Standart Liege. İnşallah içime yanlış doğmuştur, rüyamda böyle bir kura çekiyorduk. Yarın sabahtan itibaren dualarınız eksik olmasın da güzel bir kura çekelim! |
Daha önceki kuralardan olduğu gibi çıkabilecek en zor rakiplerin çıkacağını düşünüyorum. Gönlümden geçen ise: Sevilla (olmazsa Bayern veya Milan ama asla diğerleri değil) AZ Alkmaar (çok iyi takım ama ŞL tecrübesi yok alternatif CSKA) Debrecen veya Unirea Urziceni yada Zürih ilk tercihlerimin olduğu kura bizi 2. tura taşıyabilir.. Çok öenmli bir kura bu eğer biraz kısmetli olursak avrupada önemli bir başarı sağlayıp lig için ayrı bir motivasyon ve ivme yakalarız.. |
liverpool,juventus,besiktas,standart liege bu gruptan çıkarsak şampiyonlar liginde iş yaparız... liverpooldan hesabı alabilirmiyiz ayrıca görmüşte oluruz. |
kura cekme programı buldum ve cektım Chelsea R.Madrid Bjk wolfsburg cıktı yeminle |
Sevilla AZ Alkmaar Kopenhag |
Benim tahminim ve istediğim 1-Bayern Munich 2-Q.Lyon 3-Beşiktaş 4-Unirea Urziceni şeklinde böyle bir gruptan çıkma ihtimalimiz oldukça yüksek olur bir üst tura... |
Alıntı:
|
B.München AZ Alkmaar Beşiktaş DVSC Debrecen şeker gibi grup hatta idda ediyorum bu kurayı çekersek lider çıkarız :) |
walla kolay grup tahmini yapmayın arkadaşlar.. nerede görülmüş bizim ölüm grubuna düsmediğimiz... |
Alıntı:
|
Arsenal,Alkmaar,Wolfsburg istemesemde içim böyle dedi(: |
o güzel kafanizi ne yorarsaniy yakin bir zamanda hersey ortaya cikar :) |
sevilla cskaa uniera inşallah bu cıkra |
1.torbadan barcelona hariç hepsini inönüye gömeriz 2.torbadan gelen takım porto olsun 4.torbadan wolsburg hariç hepsi maç tarihleri çok önemli oda bir şans 1torbadan gelen takımla 6 maçı yaparsak süper olur |
1.Torbadan Milan, Sevilla, Bayern Mühich 2.Torbadan CSK, S.Lisbon, Alkmaar 4.Torbadan da Wolfsburg hariç herhangi bi takım...Bu takımlardan biriylen eşleşirsek gruptan çıkma şansımız oldukça yüksek olur...Ama biz şanssız takımızdır, özellikle de kuralarda... 1.Torbadan bi İngiliz takımı bekliyorum onun için, Chelsea olabilir bu, 2.Torbadan da İnter-Juve-Real üçlüsünden birini...Umarım düşündüğüm gibi olmaz da ilk dediklerimden biri olur... |
genelde sansiz kura cekeriz o yüzden barcelona juventus ve wolfsburg gelirse sasirmayin |
ingiliz takımları gelmesinde ilk torbadan kim gelirse gelsin.milan bayern sevilla dan biri gelsin |
arkadaşlar diyelim guruptn çıktık ve sonraki turdaki maçta elendik uefayamı düşüyoruz |
Arsenal, Real Madrid, BEŞİKTAŞ, Zürih |
ben size sölimm bu takımdan bi cacık olmazz.avrupa için çok saglam oyuncular apscal ilhan sergen gibi hırslı adamalr lazım nerde bizde öle adamlar bu kadroyla anca averaj takımı olururzz.inş 7-8 yiyip rezil olmayız |
Milan , CSKA , M.Haifa .. |
Türkiye`de Saat: 04:26 . |