![]() |
Minik takımdaki Ronaldinho Muhammet!! Beyler dün Bjk tv de ya da telegolde minik takımdaki Muhammet i izlediniz mi? Çocuk süper futbol oynuyor. Yönetim iyi bir iş yapıp özel izinle 10 yıllık sözleşme imzalamış.İnşallah böyle dewam eder Beşiktaşımıza süper bür yetenek geliyor.:D |
izlemedim ama dediğin gibiyse iyi bir iş çıkartmış bizim yönetim. |
inshalah iyi olur cocuk |
dün aksam bende izledim...muhtesem bisey ya...bayildim...bizim A takimdaki bazi futbolculardan iyi :) cok basarili olacaga benziyo ve insallah da öyle olur....helal olsun |
desenize alttan bir Messi geliyor.....zaten |
6 Muhammet MERAL 1995 7 Muhammet ERİŞEN 22 Muhammet ATEŞ 1996 6 Muhammet ŞAHİNGÖZ 1996 9 Muhammet ATÇI 1995 Bunlardan hangisi dostum ben minik takımda bir sürü muhammet buldum :) |
Alıntı:
|
Muhammet Demirci |
bu futbolcu olduğundan eminmisin Beşiktaş'ta böyle bir oyuncu yokta |
Bjk sitesinde yok tff ye bak FUTBOLCU ÖZLÜK BİLGİLERİAD MUHAMMEDSOYAD DEMİRCİKULÜP ADI BEŞİKTAŞ A.Ş.TESCİL TARİHİ 10/03/2006İL İSTANBULASKERLİK KULÜP ADI CİNSİYETİ ELİSANS TÜRÜ YSON İŞLEM TARİHİ 10/03/2006 DOĞUM TARİHİ 03/01/1995DOĞUM YERİ GÖYNÜCEKNÜFUS BİLGİLERİ KAYITLI OLDUGU İL AMASYAKAYITLI OLDUGU İLÇE GÖYNÜCEKKÖY - MAHALLE KARAYAKUPCİLT -HANE-SAYFA 15 / 41/ 112 ANA ADI SULTANBABA ADI MUSTAFAEVVELKİ KULÜP ADI TESCİL TARİHİ BÜRO ADI İST./MARMARA AMATÖRE DÖN.TARİHİ PROFESYONELE GEÇİŞ TARİHİ BAŞLANGIÇ SEZON 2005FUTBOL SEZONU 2005TC VAT. GEC. TARİHİ UYRUĞU TC |
Türkiye`de Saat: 01:37 . |