![]() |
Minik takımdaki Ronaldinho Muhammet!! Beyler dün Bjk tv de ya da telegolde minik takımdaki Muhammet i izlediniz mi? Çocuk süper futbol oynuyor. Yönetim iyi bir iş yapıp özel izinle 10 yıllık sözleşme imzalamış.İnşallah böyle dewam eder Beşiktaşımıza süper bür yetenek geliyor.:D |
izlemedim ama dediğin gibiyse iyi bir iş çıkartmış bizim yönetim. |
inshalah iyi olur cocuk |
dün aksam bende izledim...muhtesem bisey ya...bayildim...bizim A takimdaki bazi futbolculardan iyi :) cok basarili olacaga benziyo ve insallah da öyle olur....helal olsun |
desenize alttan bir Messi geliyor.....zaten |
6 Muhammet MERAL 1995 7 Muhammet ERİŞEN 22 Muhammet ATEŞ 1996 6 Muhammet ŞAHİNGÖZ 1996 9 Muhammet ATÇI 1995 Bunlardan hangisi dostum ben minik takımda bir sürü muhammet buldum :) |
Alıntı:
|
Muhammet Demirci |
bu futbolcu olduğundan eminmisin Beşiktaş'ta böyle bir oyuncu yokta |
Bjk sitesinde yok tff ye bak FUTBOLCU ÖZLÜK BİLGİLERİAD MUHAMMEDSOYAD DEMİRCİKULÜP ADI BEŞİKTAŞ A.Ş.TESCİL TARİHİ 10/03/2006İL İSTANBULASKERLİK KULÜP ADI CİNSİYETİ ELİSANS TÜRÜ YSON İŞLEM TARİHİ 10/03/2006 DOĞUM TARİHİ 03/01/1995DOĞUM YERİ GÖYNÜCEKNÜFUS BİLGİLERİ KAYITLI OLDUGU İL AMASYAKAYITLI OLDUGU İLÇE GÖYNÜCEKKÖY - MAHALLE KARAYAKUPCİLT -HANE-SAYFA 15 / 41/ 112 ANA ADI SULTANBABA ADI MUSTAFAEVVELKİ KULÜP ADI TESCİL TARİHİ BÜRO ADI İST./MARMARA AMATÖRE DÖN.TARİHİ PROFESYONELE GEÇİŞ TARİHİ BAŞLANGIÇ SEZON 2005FUTBOL SEZONU 2005TC VAT. GEC. TARİHİ UYRUĞU TC |
adamin cv sini hazirlamissin :) |
resmi sitede ismi yok ben de federasyonun sitesinden bulup göstermek istedim tribertia öyle birinin olmadığını söyleyince |
|
işte videolarıyla beraber buldum buyrun beyler izleyeli.... |
sbah ta indirmistim tesekkurler yine de |
multimedya kısmında video vardı zaten |
indiriyorum bakalım neymiş bu velet. |
cok fena valla yaratik |
yaratık diyor bide a ne yaratığı o bizim geleceğimiz ... |
ronaldinho ya da yaratik diyorum ben uzerine topcu yok, yetnekli babinda soledim kardesim :) |
Yonetim elinden cikarmasa iyi olur daha 10 yasinda barca,manu,chelsea ve real duymasin bu haberi hemen kaparlar... |
habere göre 10 yıllık sözleşme yapmışlar bir yere gidemez yani. |
ben izledim hakkaten iyi oynuyor topla. |
MAAŞALLAH . yönetim 10 yıllık sözleşme yapmış az bence. |
bu ufaklığa her yönden eğitim verilmeli. sıradan bir topçu olarak çıkmasın takıma. |
abilerine ayak uydurursa curur gider, yok zaten top oynamak isterse kimse tutamaz, icinden gelicek oynamak.. bizim turk insanin dogasinda var, smdi bu ufaklik mahalede akranlarina hava bile atiyordur :) isallah simarmaz |
:D çocuk şöhret olacak inşallah Sergen Abisi gibi olmaz ! |
Alıntı:
|
gerçektende bu çocuğun akıl yaşı çok yüksek en az 5 sene ileride bu çocuk ancak boy meselesi var o da süt içerek olur :D |
Alıntı:
|
bende izledim gercekten cok yetenekli allah nazardan saklasın ama herşey yetenekde değil örnek okan koç ve ibrahim akın.umarım muhammet kendisine nihatı örnek seçer bu ikisini değil. |
:D uerhkehkuhekaesa |
Abi telegoldeki adamlar apışıp kalmış yanlız izledikten sonra :) |
evet yaa bende şimdi tam anlamıyla izledim video yu sadece yorumcular değil bende apışıp kaldım. |
yetenegi sergenden efendiligi ertugruldan ruhu pascaldan olsun.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 03:08 . |