![]() |
bu çocuğu yakın zamanda görmemiz için günlük beslenmesine dikkat etmeli iyi-dürüst ve çalışkan yapmalı ve futbol zekasını daha üst seviyeye çekilirse 4-5 sene sonra büyük bir ihtimal Beşiktaş A takımında sonrada chelsea barcelona gibi dev kulülerde görebiliriz İnşallah |
şımarmasa iyidir inşallah |
yaw o cocuk gelecegin ronaldınhasu onu egetseler besiktasa cok yararı dokunur |
arkadaslar burda muhammeti, insallah olur, ve izlersiniz: http://www.youtube.com/watch?v=QbAVd...earch=besiktas |
Süper Alıntı:
|
ynlız son 4-5 gunde gazete yzmıstı antremnda yptıgı çocuksu bi hareket yüzünden(ki bnce çok normal)hocası onu eleştirip antremndan atmış..inş. bu küçük yıldımız tarihe gömulmez |
10 yıllık süper walla eğer denildiği gibi ise süper adam olur inşalla !!! |
arkadaşlar gerçekten de muhammet çok iyi futbol oynuyor o geleceğin ronaldinhosudur büyüyünce de bizde kalırsa kesin şampiyonuz... |
kardeşim doru demiş çocuk ronaldinho nun ufaklığı gibi maşşallah,güzel yetişmesi lazım bu çocugun gerçi yönetimde gereğini yapmış zaten |
Geleceğin Ronaldinho Su Beşiktaş Kimseye Kaptirmasin Derim |
mütiş bir yetenek gelecek onu bekliyor inşallah kendi geleceğine beşiktaşa ve türk futboluna ihanet etmez. biz sergene doyamadık.inşallah ona doyarız. |
Ben geçen gün Lig Tv'de duydum.Muhammet'i hocası kulağından çekmiş.Muhammet de gururunun incildiğini söyleyip , maçlara çıkmıyormuş.Muhammet'e Barcelona talipmiş.Ne yazık ki medya geleceği olan bir futbolcuyu daha yok etti... |
muhammed elden gidiyor...!! PSV, Muhammed'i istiyor Beşiktaş'ın ele avuca sığmayan minik yıldızı Muhammed'e, Barcelona'nın ardından Hollanda'dan da teklif geldi. http://www.kartalhaber.com/thumbnail...1.jpg&maxw=350 Futboluyla büyüleyen Beşiktaş minik takımının yıldızı Muhammed Demirci'yi (11) Barcelona'dan sonra PSV'nin de istediği ortaya çıktı. Muhammed'in Türkiye'de baskı altında olduğunu ileri süren Hollandalı yetkililerin, ailesine de kulübün sponsoru Philips'te iş garantisi verdiği belirtildi. |
isteyebilirler de veren kim!!!!! |
Sozlesmesi var bu cocugun, oyle hemen telasa kapilmayalim... |
gitmez abisi gitmez :D |
bİzİm İznimiz Olmadan Gİdemez Merak Etmeyin.. |
Giderse yönetimde gider |
bencede süper bir yetenek. sergeni andırıyor. göndermezler. |
çocuk bide kazanmayı sevio..başarıya aç çocuk daha :D bjk hytta gondermz |
bir daa sergen i bu takımda göremicemize göre muhammed i ne yapıp edip elinde tutmalı bu yönetim...bu cocuk sanki sergenin kök hücrelerinden klonlanıpta dünya ya gelmiş...her hareketi sergen kokuo..hatta bi macında hakemle tartısması bile onu andırıodu...ne diiim bir an önje büyüsün de izleyelim.... |
MİNİK MAMİ RONALDINHO'NUN YANINA!.. 15f_write_month(7) Temmuz 2006 09:16http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0715091646.gif Beşiktaş’ın minik starı Muhammed, ağustos ayının sonunda Bercelona’da idmanlara çıkacak. Minik yıldızın antrenörü Seyit Ateş, “Bir uyum sorunu yaşamazsa inanıyorum Muhammed çok başarılı olacaktır. Ayrıca alt yapıya çok önem veren dünyanın sayılı kulüplerinden PSV de Beşiktaş’a resmi teklifte bulundu. Bizim öncelikli tercihimiz dünya markası olan Barcelona’dır” diye konuştu. http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28...0715091646.jpg maraton.com.tr |
Size söyleyeyim bu Seyit Ateş sömürecek bu çocuğu..:mad: |
beyler böyle bir çocuk yok gecen bjk tv de macını izledim kendinden buyuklerin içinde top oynuyodu ama muhammede dokundukları anda yere duşuyo |
arkadaşlar bu çocuğun barcaya gideceğine dair söylentiler var doğrumu değilmi bilmiyorum ama elden kacırırsak beşiktaşımız için hata olur umarım doğru değildir |
cılgın bı oyuncu yemın ederım bır macını ızledım sergen gbı ara pasları atıyovalla gelecegın ronaldınho su cok sanslıyız beyler |
Yaw Siz Halen Bu çocuğun Kim Olduğunu Bilmiyorsaniz Ben Soyleyim Geleceğin Maradonasi |
beyler ayrıca bişe daha solemek istıom antrenmanlarında bu çocuğa hiç iyi davranılmıomuş gecenlerde hocası kuağını çektığı için barcaya gitme kararı almış fakat ailesi yollamamış |
CEksin kulagini bişi olmaz bu yasta hemn öle cosmassin , barcaya gitsin onun için en iyisi o sonra bjkye gelır gene merak etmeyin hem denenmeye gıdıo... |
bu cocuğa sahip cıkmaları gerek |
| Türkiye`de Saat: 12:25 . |