![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |||||||
| Dersler - Ödevler - Tezler - Konular Ders ödevlerini , dönem ödevlerini , tezleri bulabilir paylaşabilirsiniz |
![]() |
| | LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | adam kopya çekiyo ona bişi diyemem herkez çeker bende çekiyom yanlız çektiği soruyo aga eminsin diyene çok gııck oluyorum öldüresim geliyo
__________________ kıyamet kopar çöker karanlık allah bizi affetmez çok günah aldık sevenler ayrılmaz bir plan yaptık tüm çarsi cehennemden kombine aldık | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Hocaların topuklu ayakkabılarıyla tak tak yürümesi ve birinin sürekli kopya çekmeye çalışması.Kopya verince brileri çok ileri gidiyor.Her soruyu soruyor.Uyuz oluyorum
__________________ ŞAMPİYONLUKLARIMIZI,BESTELERİMİZİ ÇALABİLİRSİNİZ AMA RUHUMUZU ASLA!!! | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben sınavlarda uyuz eden en büyük şey yanımda kiş arkamdaki sağımda ya da solumdakinin kopya vermeyişidir.. ençok hoşuma giden ise asistan hocalarımızın özellikle bayanların yanıma gelerek sorunun cevabını söylemesiydi...çok hoşuma giderdi bu...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/dersler-odevler-tezler-konular/57486-sinavlarda-sizi-gicik-eden-davranislar-neler/ | ||||
| Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
| Untitled document | This thread | Refback | 27-03-2008 00:42 | |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |