|  |  | 
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | | 
|  | 
|  18-09-2007, 20:11 | #22 | |||
| Guest 
				 | Alıntı: 
 NEDEN İNSANLAR ALEVİLİĞİ TARTIŞILIYOR BU ÇOK AÇIK ALEVİLERİ KİMSE İYİ TANIMAZ VE TANIMADIKLARI GİBİDE OLUR OLMAZ YORUMLAR YAPILIR AMA İÇLERİNE GİRDİKTEN SONRA A A SİZ BÖYLE MİYDİNİZ DENİR BU YANİ ÖTESİ YOK! | |||
|  18-09-2007, 20:12 | #23 | ||
|  Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 45 
				 Tecrübe Puanı: 27   | tabiki zeynep alevilik bir mezhep ama ayrıca bir yaşam felsefesi çünkü alevi inancında özgürlük çok önemli bir madde buda bence bir yaşam biçimi 
				__________________   | ||
|   | 
|  18-09-2007, 20:14 | #25 | ||
| Dişi Kartal   Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39 
				 Tecrübe Puanı: 22   | Ben çok alevi tanıyorum ve içlerinde çok bulundum. Çokta iyi insanlar. Aynı zamanda birçok fıkıh kitabı da okudum Sıla. Yalnız gerçekler herzaman gerçektir bu kişilere göre değişmez. 
				__________________ geçti istemem gelmeni  yokluğunda buldum seni  bırak vehmimde gölgeni   gelme artık neye yarar... | ||
|   | 
|  18-09-2007, 20:14 | #26 | ||
| alayına gider  Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42 
				 Tecrübe Puanı: 19   | goruldugu gibi burda bile hemen tartısma konusu oldu   bence arkadasda bunu demek istemisti sunnilik nasıl bir felsefe denmiyor mesela? 
				__________________  Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
|   | 
|  18-09-2007, 20:15 | #28 | ||
| alayına gider  Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42 
				 Tecrübe Puanı: 19   | 
				__________________  Ben başkalarının yaptığı ilkelere değil, ancak kendi ilkelerime uyarım MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.. ben baskalarının yaptığı ilkelere değil, ancak MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜN ilkerine uyarım | ||
|   | 
|  | 
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın | 
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| 
 |  | 
|  |  |