|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Dini Hikayeler Bu bölümde islam tarihinde yaşanan olaylar ve destanlar anlatilir. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
31-08-2008, 11:50 | #1 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 |
Doğacak bebek bir gün önce Allah ile görüşür. Bebek- Allahım Dünya'ya gideceğim ve orada ne yapacağımı bilmiyorum. Allah- Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek. Bebek: Allah'ım onların dilini bilmiyorum. Onlarla nasıl anlaşacağım, nasıl iletişim kuracağım. Allah: Senin için yarattığım melek, sana onların dilini öğretecektir. Bebek: Allah'ım duyduğum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl başa çıkacağımı bilemiyorum. Allah: Senin için yarattığım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme. Bebek: Allah'ım sana tekrar nasıl döneceğim. Allah: Senin için yarattığım melek, bana nasıl döneceğini sana anlatacaktır. Derken melekler gelir ve dünyaya gitme zamanının geldiğini söylerler ve çocuğu Allah'ın huzurundan götürürken bebek tekrar sorar: Bebek: Allah'ım benim için yarattığın meleğin adı ne? Allah: Adının önemi yok. Ama, sen ona ANNE diyeceksin.
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
|
31-08-2008, 11:59 | #3 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 62 | Teşekkürlerr.Çokk güzel bir paylaşımdı | ||
31-08-2008, 17:47 | #4 | ||
BeŞiKtAşKımM.. Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 51 | ANNE...inş onu hakedecek evlatlardan oluruz...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
01-09-2008, 21:24 | #5 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 54
Tecrübe Puanı: 69 | İnşallah Mehlikacığım...Böyle söylediğine göre hayırlı bir evlat olduğunu düşünüyorum. Bunu ilk duyduğumda çok etkilenmiştim,İkbal Gürpınar programında okumuştu. Teşekkürler Veysel...
__________________ | ||
30-03-2009, 22:56 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Harika !
__________________ Göklerden daha mavi denizlerden daha derin topraktan güzel kokan ne ola Rüzgardan daha serin başaklardan daha nazlı ay ışığından ılık ne ola Ahu gibi gözleri baktıkça yürek yakan yar ola Cennet bahçesi kokan göğsünde çiçek açan yar ola | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |