Bayanlar hakli ama, tabiki erkek ve delikanli omlak zordur, ama bencede Kadin olmak daha zordur.
Biz erkekler bir sey olsa, cogu zaman seyimizi bile takmayiz "sonra yaparim" veya "tamam ya ilgilenirim" dedigimiz seyleri kadinlar özveriyle yaparlar.
Veya Babalik tamamda, ama mesela cocuklarla en cok kimler ilgilenir? Kadinlar, nerdeyse tükenmez sabirlariyla neredeyse bütün gün onlarla beraber olurlar, halbuki bizler bi 10 dakika veya 1 saat ilgilendikten sonra, ya mac bakmak, arkadaslarla oturmak isteriz, arkadasim bizim onlarin gibi sabirimiz yokdur.
Bunun onlarin daha iyi oldugunu demek degilder, sadece farkli oldugumuzu söylemek istiyorum, ve bizim farkli oldugumuz icin den mutluyum. Belkiden o yüzden birbirlerimzden hoslanir ve birmirimzi tamamliyoruzdur.
Ve bakarsaniz, bir erkek ve kadin ayni isi yapayiyorlarsa, her zaman bir erkek ondan fazla para alir, hemde yaptiklari ayni is icin. Bunu ben fazla güzel bulmuyorum. Tabiki öte yandan da onlara güncel hayat da kiyak davranildigini demezsem olmaz, oda dogru degildir bence.
__________________ {o,o} {o.o} {o,o}
|)__) |)_(| (__(|
-"-"- -"-"- -"-"-
O RLY? YA RLY! NO WAI! |