![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Dişi kartalım benim bea ![]() ![]() Valla biz 4 kız bir araya geldik mi Beşiktaş' ı konuşuyorz hep ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Kadinlar aglar. Ancak tek basina bir köseye çekilip de yalniz-aglamaz. Kadinlar sadece sevdigi erkek duyabilecekse aglar. -------------------------------------------------------- Kocalarinin zengin, yakisikli, kültürlü, basarili, dürüst, güvenilir, sadik ve kilibik olmasini isterler.Bu kadar meziyet kafi. Adamin kafasina kakilacak birkaç eksiklik olmali. ----------------------------------------------------- Bütün kadinlar tarafindan kiskanilmak isterler.Zaten bütün kadinlar bütün kadinlari kiskandiklarindan lüzumsuz bir istek. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() yok aslında tek ağlamak daha güzel oluyor tek başına bi köşede ağlıyacan[ (Kadinlar sadece sevdigi erkek duyabilecekse aglar.)yapacağım en son iştir sevdiğinin yanında ağlamak haa sana acı çektirdikten sonramı] geçinsek yeter zengin olmasada olur zaten zengin erkekler kendini bilmezve küstah oluyorlar aman yok kalsın, yakışıklı olucak tabi ama kılıbık olmamalı erkek dediğin biraz sert olucak, bana kızmasında nereye çatarsa çatsın D:
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | vaybe biz neymişiz de haberimiz yokmuş vaybe birazda kadınlardan bahsedelim ne dersiniz 1.hayatlarında eşleriyle geçirdikleri kötü anıları hiç untmazlar ama iyi olanlarıda asla hatırlamazlar 2.erkeğin aldığı hiç bir hediyeyi beğenmez hep arakadşında olandan almalarını ister ne olursa olsun 3.tek bildikleri iş ortamı germek ve dedikodudur bu kadarı bile erkeklerinkinden daha etkilidir herhal ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ .................................................. .............. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
zhu 95 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
erkeğin aldığı hiç bir hediyeyi beğenmez hep arakadşında olandan almalarını ister ne olursa olsun niye yaa onlar benden görüp almalı tek bildikleri iş ortamı germek ve dedikodudur çok yanlış bu devirde erkekler kadınlardan çok dedikodu yapıyolar yalan yok
__________________ Psikopat çocuklar vardır! Bende onLardanım.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | *Kulaginda küpe olan yeni nesil erkeklerle evlenmekte sakinca yoktur. En azindan acinin anlamini ve mücevherin degerini bildikleri kabul edilebilir. Alla allahh bu nee bee... ![]() ![]() ![]()
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/disi-kartallar/32877-erkeklerle-ilgili-gercekler/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 11-03-2008 01:53 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |