![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Dişi Kartallar Bu Bölüm de Dişi Kartallar Bayanlara özel konuları açabilirler. tartışabilirler. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bncee tek tasss ewlenme teklif etmiceksennn hiç almaa bna göre tek tas özeldirrr ve teklif edilecei gün verilince daa bi anlam kazanırr her sewgililer gününde bnceee tek tas alınmasss bak meselaa konusan pelus ayıcıklar var seni sewiorum felan diolarrr onlardan al.konuşması art diil böle ellerinde kalp oluoo üstünde seni sewiorum felan yazıoo bnce all hoş olur yanii :]umarım yardımcı olmusumdur ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bncee tek tasss ewlenme teklif etmiceksennn hiç almaa bna göre tek tas özeldirrr ve teklif edilecei gün verilince daa bi anlam kazanırr her sewgililer gününde bnceee tek tas alınmasss bak meselaa konusan pelus ayıcıklar var seni sewiorum felan diolarrr onlardan al.konuşması art diil böle ellerinde kalp oluoo üstünde seni sewiorum felan yazıoo bnce all hoş olur yanii :]umarım yardımcı olmusumdur ![]() ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Bence ayıcıklardan her kız hoşlanmayabilir. Mesela ben hiç sevmem ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Evet arkadaslar 14 subat geldi çattı bu gece yolcuyum ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Yeter Artık!!! İstifa Etme,İntihar Et!! Konu burki8686 tarafından (16-02-2008 Saat 23:27 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
çok güzel.eminim bu işe yarayacaktır.kolay gelsin ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bence tek taş yüzük ve bir gül al hani bide özür dilersen çok süper olacakk byy
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Çok güzel hazırlanmışsın, dualarımız seninle..Eminim ki herşey çok güzel olacak ![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/disi-kartallar/52716-disi-kartallar-bana-yardim-edebilir-misiniz/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 03-03-2008 20:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |