![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #112 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ Ben Giderim Adım Kalır Dostlar Beni Hatırlasın.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #118 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bnm üye yaptığım bir çok arkadaşım var ![]()
__________________ Koluna dövme yaptırdın beni yalnız Allah yargılar diye ama unutma Allah affeder Ç@RŞI AFFETMEZ...Beşiktaş camiası senin sözünün ER'i olmadığını anladı tümer bari ŞANLI TÜRK ORDUSUNUN ER'i OL~߀§îKTâ§~ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #119 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | dişi kartallar'a hayırlı olmasını dılıyorumda, gordugum kadarıyla ılgı cok az ve genelde erkekler yorum yapmıs. bu msjı okuyan butun dişi kartallar buraya ltf bişeyler yazsın ve boyle farklılıgımız oldugunu nekadar medeni bi taraftar kitlesi oldugumuzu tum ezikler görsun. haydi bayanlar........ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #120 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Bizim farkımız bu ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞ!! ![]()
__________________ Koluna dövme yaptırdın beni yalnız Allah yargılar diye ama unutma Allah affeder Ç@RŞI AFFETMEZ...Beşiktaş camiası senin sözünün ER'i olmadığını anladı tümer bari ŞANLI TÜRK ORDUSUNUN ER'i OL~߀§îKTâ§~ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/disi-kartallar/6442-disi-kartallar-buraya/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 27-02-2008 14:00 |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |