![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #51 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | tanım ak değil anlamak lazım ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #52 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben daha anlamadan tanıyamadım ![]() ![]() ![]()
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #53 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | mümkünmü iki insanın birbirini anlaması? hele bir kadının bir erkeği bir erkeğinde bir kadını... Atilla İlhan dı sanırım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #54 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kendimizi beklentılerımızı anlayamadığımız bir dönemde karsıdakını anlamamzı zaten garıp olur.ama bence ınsan beklentılerını bıldıgı surece karşıdakını tanıması ve anlaması sadece basit bır surec olur.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #55 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bir erkeğin bir kadını anlaması hiçbir zaman mümkün olmayacakdır.bosuna uğrasmayın.zaman kaybı olur.kadınlar hakkında yapılan genellemelere de inanmayın . çünkü her kadın ayrı bir dünyadır.on için bu soruda kadından kadına değişir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #56 | |||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #57 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ SiYaH BeYaZ Her Kez Dost Olamaz... ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #58 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Bir savasta ünlü kral Arthur esir düser. Karsi tarafin krali bu büyük sahsi affedebilecegini ancak bir sarti oldugunu söyler. Kendisine bir soru soracaktir. Eger Arthur soruya dogru cevap verebilirse hayati kurtulacak aksi takdirde ölecektir. Soruya cevap verebilmesi için 1 sene süresi vardir. Soru aynen söyledir: Kadinlar ne isterler? Bu soru tabi ki dünyanin en zor sorusu. Ancak kralin fazla bir tercih sansi yoktur. Ülkesine geri döner. Türlü alimlere, bilirkisilere danisir ama soruya tam bir dogru yanit bulamaz. Bu sorunun cevabini sadece yasli bir cadi bilmektedir. Artik en son gün gelmistir ve Arthur mecburen cadiya gider. Cadi soruya cevap verecektir ancak bir sarti vardir. Cadi cevap karsiliginda Arthur'un yakin arkadasi ve en iyi ve yakisikli sovalyesi ile evlenmek istemektedir. Arthur yikilir ve bunu kabul edemeyecegini söyler ve cadinin yanindan ayrilir. Sovalye olanlari duyar ve krala kosup hiçbir seyin Arthur'un hayatindan daha önemli olamayacagini söyler. Ve cadidan cevabi alirlar. "Her zaman kendi özgür iradeleriyle karar almak isterler." Evet kesinlikle dogru olan bu cevap sayesine kralin hayati kurtulur, ancak sovalyenin hayati sönmüstür. Cadi dünyanin en çirkin görünüslü mahlukatidir. Yemek yerken kusar, tükürür ve her olumsuz davranisi gösterir. Sovalye ile evlenme gününde bile igrenç davranislar göstermistir. Nihayet sovalye için en kötü an yani gerdek gecesi gelir. Ancaaaakk odaya girdiginde karsisinda cadi yerine dünyanin en güzel kadinini görür. Acayip sasirir ve sorar. "Sen kimsin?". Kadin cevap verir. "Ben evlendigin cadiyim. Ancak gündüzleri son derece çirkin ve geceleri son derece güzel olurum. Ya da gündüzleri son derece güzel veya geceleri son derece çirkin olurum. Nasil gözükecegime sen karar vereceksin". Sovalye çok kisa bir süre düsünür. Geceleri mükemmel bir sevgili mi yoksa gündüzleri esiyle beraber kazanacagi sayginlik mi? Ve söyle cevap verir. "Nasil olmak istedigine sen karar ver lütfen. Ben senin her haline karsi saygiliyim." Cadi bu karar karsisinda çok sevinir. "Sen bana seçme özgürlügünü verdin ve beni kisitlamadin sovalyem. Bu yüzden ömür boyu yaninda güzel ve saygili biri olarak gözükecegim". Pekiiiii burdan çikarttigimiz sonuç ne? Biz size söyleyelim isterseniz: Kadinlar ister son derece güzel ister son derece çirkin olsun her zaman cadidirlar. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |