![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | hııı bayana alla alla yaa aynı muhabbetlere girmeyelim yine istersen ![]() ordan bakınca erkeğe benzer bi halimmi var
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Kü... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
konu başLıgına bakarmısn cnm ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | baktım cnm ![]() ben başlığa göre deil kendime göre cevap verdim belkii açığımı buldun yaa susmazsın tabii bilmediğin konularda susarsın sen sadece ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
hahaha meLahat abLa ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | |||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Guest
| ben bu kızı delı gıbı sevıyorum fasla yakışıklı deilim die kız benı sevmıo ama kızı öle coq sevıyorum kı anlayan kım resmen sacmalık karıyerı bozulmasın dıe yakısıklı ocucukla çık ben kendı kendıme şöle diom bu dunyada kavusamazsam sevdıgıme öteki tarafta kavusurum inşallah | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | parası eskisi kadar olmadıgı için ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | işine gelirse ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sende 1.78 boy ve 80 kiloluk koca bebek ![]() ![]() ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim öLücLerim heghhehe :d bebek gibiyim dimi ![]()
__________________ "Her Görevin Adamı" Biz Haykırırken Tribünde Sevdamız BEŞİKTAŞ Diye,Siz Manita Kollarında Bağırdınız Boş Sevdalara Aşk Diye ''Kalemimizi kırsalar kanımızla yazarız BEŞİKTAŞı'' | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |