![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | "Kendimi hiç senin kollarında hissettiğim kadar güvende hissetmedim.." Bu söz kalpten geliyor ise zaten bütün güzel sözlere eşdeğerdir.. "sigh"
__________________ Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2009 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() | şu kadarını söliyim bana gerçekten güven verebilen bi kız ne derse razıyım yeterki ilişkimizde bana değer versin biraz saygı çünkü ilişkilerde malesef hemcinslerim bana kızabiir ama erkekler kızları sadece köle gibi görüo o yüzden ilişkilerin çoğu bu yüzden bitio yani sevgi sözde değil yürekte oursa dil zaten siz farkında olmadan bunları döker karşı tarafa ... | ||
| | |
| | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bir bayanın hoşgörülü olması benim için yeterli... | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hayatta her şey karşılığını bulur yani ne ekersen onu biçersin neden kızlar veya erkekler bu karşı tarafın bu veya buna benzer isteklerini yerine getirmek için bir çaba göstermiyo çok bekler diyenler çok yakında karşılığını görürler | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |