![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | heytt be bizamanlar buraya takılıoodum ozaman az kişi vardı forza daydım hep kardeşim burayada takılıoomuş gir bak pankart sözleri yazdım dedi güselde yazmış ''kiminin sevdasi 3 kuruşa satılır bizim hayat felsefemiz BEŞİKTAŞLILIK''.. bi bak tım bura dolmuş güselleşmiş böle ayrıca dişi kartalları burda görmek güsel ![]() BEŞİKTAŞLILIĞIN SEVDASINA KILIF ARIYAMIYORUM..ANLATILMAZ YAŞANIR.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | beşiktaş bence hayatın ta kendisi artık benim için. önüm arkam sağım solum beşiktaş oldu ya daha ötesi mi var ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Bende koyu besiktasliyim ![]() ![]()
__________________ {o,o} {o.o} {o,o} |)__) |)_(| (__(| -"-"- -"-"- -"-"- O RLY? YA RLY! NO WAI! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | biz kendi bölümümüzde Beşiktaşımıza olan aşkımızı burdan ifade ediyoruz ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Türkiyede (yada dünyada da böyle olabilir tam emin olmadığım için sınırlandırıyorum) bayanların futboldan hoşlanıyorum demesi yada futbol hakkında bir yorumda bulunması tüm kafaların biranda bayanın üzerine dönmesi ile sonuçlanır=))Beşiktaşlılık tarif edilmesi güç bir duygu aslında.Kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım belki bunda ailemin tüm üyelerinin Beşiktaş taraftarı olmasınında payı avrdır ama iyiki böyle bir ailede doğmuşum.Birinin Beşiktaşlı olduğunu öğrenince içimi anlamsız bir sevinç alıyor ve Beşiktaşlılar bir başka gözüküyor gözüme.Kısaca Beşiktaş benim için mutluluk kaynağı,karşılıksız aşkın en güzel örneği ve içimdeki asalettir.İyiki Beşiktaşlıyım,Ne mutlu Beşiktaşlıyım diyene=)))...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Beşiktaş ın benim için anlamı..basit gibi duran ama aslında ağır olan bi soru..Beşiktaş hayatımın tam merkezinde..karşısına geçebilecek bi güç çıkmadı henüz..hiç birşeyi ya da hiç kimseyi onu sevdiğim kadar sevmedim..hayatımdaki herkesin ve herşeyin bi alternatifi var;ama onun yok..onu hayatımdan çıkardığımı düşünürsem boşlukta yuvarlanan bilya gibi olurum ve kalbim çöle döner..hissettiğim en güçlü aşkın bile herhangi bir sahnesinde mutluluktan ağlamadım; ama hissettiğim tek gerçek aşk Beşiktaş beni defalarca ağlatmıştır..ve bence ağlamak,duyguların en samimi dışa vurumudur..yani hayatımdaki en samimi,en gerçek,en güçlü duygudur Beşiktaş..hayatımın merkezinde olduğu gibi kalbimin de merkezindedir ve yerini hiç bi şey ya da hiç kimse alamaz.. dolayısıyla Beşiktaş, futboldan ya da başka bi spor dalından çok öte bi kavram benim için.. Beşiktaş hayattır ve hayat çoğu zaman Beşiktaştır... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |