![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
RUHUMUZ BURADA ![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Beşiktaş sevgisi anlatılmaz yaşanır hatta Beşiktaşıma olan sevgiden dolyı annemden az azar işitmedim bzim ailede(aile derken sülale)Beşiktaşlı tek abim ve bn vrım Beşiktaşlı olmaktan gurur duyuyorum En Büyük Aşk BeşiktAŞK
__________________ Bir gün kıyamet kopar çöker karanlık Allah bizi affetmez çok günah aldık sevenlerle ayrılmaz bir plan yaptık tüm ÇARŞI cehenneme kombine aldık .. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #42 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | beşiktaş aşkı siyahı gördüğümde beyazı anımsamak,çewrendekilere gururla beşiktaşlıyım demektir bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #43 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | futbol bayanlarla pek fazla özdeşleştirilmiyor doğru... ama hayatımın vazgeçilmezlerini saysam arasında mutlaka futbol olur... tabiki Beşiktaş'ım bu vazgeçilmezlerin en en başında gelir... Beşiktaşlı olmaktan dolayı duyduğum gururu anlatamam... Beşiktaşımın adı bile gözlerimin içini güldürmeye yetiyor... o kadar önemliki benim için içime sığmıyor buraya hayatta sığdıramam Beşiktaşın sevgisini... ama şunu söyleyebilirim ki 1000 kere dünyaya gelsem 1000 indede Beşiktaşlı doğarım Beşiktaşlı ölürüm ... şu berbat hayatın belkide tek manası benim için BEŞİKTAŞ... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | ||
TEK AŞK BEŞİKTAŞK ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Beşiktaş aşkı normal aşklara benzemez karşılıksızdır karşılık beklemeden bir ömür boyu seversiniz yenildiğinde üzülürsünüz ama inatla,aşkla dahala sevmekten vazgeçmezsiniz.Bazen aşkınız için ailenizi bile karşınıza alırsınız işte böyle birşeydir Beşiktaş aşkı... Beşiktaşlıyız Beşiktaş....Anlayamaz kimse bu aşkıı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #46 | ||
duRuL ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | hayatıda ßı kere asık oLdum yada hısseettıgı en ustun duygu oydu (erkekLere karsı) o yusden ask sandım.. ınsan nasıL asık oLdugunun yanında waktın nasıL gecdıgını anLamıyosa.. ßutun yasakLara ßas kaLdırıp onun ıcın herseye EWET dıyorsa.. ßır dakıka daha gecırmek ıcın 40 takLa atıp herkese yaLan soyLeyeßıLıyorsa.. kendı dertLerını unutup onun ıcın agLayıp onun ıcın guLeßıLıyosa.. karsına gecen herkese rest cekıp SADECE SEN dıyeßıLıyosa.. ßence ßunun gercekten adı yok tek keLımeyLe ßESIKTASK.. ![]()
__________________ kaRaNLıgı arKaNa aLıp ßemßeyaZz ßır yoLda yurumeKTıR ßesıKTaSLıLıKk..!! KaaNDuruLCeTiN! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #47 | ||
є∂α ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bnce Beşiktaşlılık anlatılmaz yaşanır.. inönü stadında yaşanır, gol attımızdakı sevinci hiç bir şeye değişmem beşikatşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur.. beşiktaşlıdan başka kimse anlayamaz bu aşkı... Only black eagle
__________________ <3 !...Siyah-ß[é][y]aZ...! <3 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #48 | ||
noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tarifi imkaansız. Beşiktaş benim kalbim. Yaşamamı sağlayan sebebim. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #49 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Benim için en güvenilir SEVGİLİ...
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |