![]() |
Sinir hastası bir kızla yada erkekle hayat geçer mi? Güzel, çekici, alımlı, akıllı ama sinir hastası olan bir kızla yada erkekle hayat geçer mi sizce? Geçer ise, geçirmek için neler yapılır? |
geçmez.geçirmek için bişey yapılamaz:D bence... |
gecmez gecmesi içinde senin de deli olman lazımmm |
gecer niye geçmesin ki nasıl olsa sağlam olan en fazla 3 ay sonra sınır hastası olur sonra rahat rahat yaşarlar |
geçer geçer :Dsewgili olarak değil ama farklı şartlarda test edildi onaylandı:D |
geçer de cehennem gibi geçer |
öylee bi geçer zaman ki:D |
hic ugrasamam :) |
itinayla sinir alınır :D:D |
geçer ama zehir gibi geçer.hep alttan almak lazım |
hehe adamına göre ... |
eğer ona aşıksa harbiden gecer neden olmasın aşk sınır vada engel tanımaz ben böyle düşünüyorum |
Asla geçmez:D:D |
geçmezz... haa ben illa ugraşırım diyorsanız o başka ... işin sonunda aynı evde iki sinir hastası olma ihtimalı çok çok çok yüksekk |
ayşe sen ozaman aşık olmamışsın yada olduğunu zannetmişsin belki söylediklerim klişe laflar ama gerçek aşk sınır yada engel tanımazzzzzzzzz |
geçmez be hiç ugrasamm |
Alıntı:
|
valla ben geçırmem |
bende :) vardı basımdan zor attım :) |
Allah Geçirtmesin :D |
Alıntı:
Sen mi test ettin ona gore :D:D |
valla seviyorsan geçer bence çünkü sinirleri birinin sinirlendirmesi lazım sen ona birşey yapmazsanoda sana hırlamaz |
geçmez beaa normal halleri çekilmez bide senir hastalığı hali aman allah düşmanınmın başına bile vermesin :D:D:D |
Alıntı:
Aşık olmak başka bişi sinir hastası biri ile ugraşmak başka bişi mustafacıgım:) |
gerçekten seviosan brzda sabırla geçebilir ama bence koca bi hayatı öle geçirmektense iyileştirmek için uğraşırım . yok iileşmiosa geçmez heralde:hmpf: |
aşırı derecede sinir hastası biriyim.Daha kimse benle hayat geçiremedi..yani hayat geçmiomuş |
geçer geçer sen de sinir hastası olursun geçer:D:D |
geçmez bence bizim komşu tam sinir hastası kocasının ömrünü tüketio çocuklarına davranışı berbat çok kötü birşey yaa :(:( |
geçer tabiki zaten bi süre sonra onun gibi sinir hastası olursun |
geçmez ya Allah korusun.. |
geçebilir de geçmeyebilir de... |
huyuna gdnce geçerr:D |
sabırlı olmak lazım uzun bir tedavi süreci gerekiyor.eğer sevgi büyükse bu zaman su gibi akar geçer.belli bir mücadele verildiği için sevgi daha çok pekişir temel daha sağlam atılmış olur. |
gecmez heralde ya ::D:D:D |
Allah vermesin ama sende sinir hastasıysan geçiyo hem de çok zevkli. şu anda yaşıyorum:D |
etiket gibi gezdirirsin 46 numara :D |
gecmez gecmez kımse kendını kandırmasın:D |
geçmez sanırım :) |
geçmez abi bi yerde elbet patlak verir o iş |
geçer...zor olur mutlaka ama geçer...yani geçiyor :D |
Türkiye`de Saat: 11:36 . |