![]() |
yardım edin:):):) http://www.umutdolu.com/gelinlik/Gelinlik1.jpghttp://img266.imageshack.us/img266/8813/fdyuftch7.png Dişi kartallar çok vaktim yok bu ikisini beğendim yorumlarınızı bekliorum |
çok güzeller bence ama üstteki daha bi şeker sanki :) hayırdır ufukta evlilik var sanırım :) |
evet... bnde üstekini çok beğendimm |
ilk gelinlik harikaymıııııııııııııııııışş:)....kemaaaaaalll bende böyle bi gelinlik istiyorum:D:D:D |
büyük ihtimalle bizim düğünümüzde 24 Ağustosta olacak.hepinizi bekleriz:D.....................pritt&prittgirl :D |
bnmki çok daha önceymiş 16 şubat 14.50de:) |
dügün nerde olucak. Yakınlarda bi yerdeyse gelelim bizde ( ayrıca üstteki gelinlik kesinlikle daha güzelmiş ) |
Erzincnlı sen bana eniştenin tel nosunu ver bakim. Biz onla ortak alalım ozaman onunda işene gelir benimde:D:D:D |
olduuu bedavaya getirin olmadı olanı giyelim alala:) numarasını vermekle olmaz kulağını çekinde doğru yolu bulsun oda eziklerden:( |
üstteki daha güzel. Allah tamamına erdirsin |
ya 1 dakka ya konu karıştı bencede üstteki süper |
mutlulugunuz daim olsun inşallah dügünede çok az kalmış ya bence git bugün al hemen o gelinligi :) |
[quote=Ayche;584641]dügün nerde olucak. Yakınlarda bi yerdeyse gelelim bizde ( ayrıca üstteki gelinlik kesinlikle daha güzelmiş )[/qugöztepede kampusün hemen karşı sokağında bekleriz tabi |
İkisi De GüzeLmiş Eniste Hangini Beyendi BiLemem Ama Ikısıde GuzeLmiş Ben Giysem BiLe Yakişir :D (CuvaL Giysem Yakişiyor :D ) |
Alıntı:
|
üstteki.hayırlı olsun bu arada |
bencede 1ciii cokkk guzelll yaaa |
üstteki güselmiş......hayırlı olsn...inş bi ömür mutlu yaşarsınıs.....darısı bekarlara..:D:D:D |
Ya öbürü bit kadar bi resim..O da güzel bence..siz büyüğünü daha detaylı görüyosunuz die size daha güzel gelio..Küçük resme haksızlık yapılmış:) |
Gelin uzun boyluysa alttaki,kısaysa üstteki |
http://www.moderngelin.com/images/ga...g003_01_tn.jpg canım bak buda fena değil.ömür boyu mutluluklar diliyorum |
|
en son attığım daha güzelmiş..saçların uzunmu? |
gelinlik hazır o gün alelacele aldık bi haftada hazırlandık çok sağol evet aklım kalcak bunda:) |
hııı alldınız demek..tühhh beni ynınd götüreydin ben sana ne modeller bulurdum.kadıköyde bildiğim 3 mağaza war..muhteşem peri kızı gibi yapıyorlar..sana tawsiyemm saçların uzunsa topuz yaptırma.böle kalın maşa yaptır.serbest bırak.duwakda arkadan takılsın.teninde açıksa pembe makyaj yap canım..umarım mutlu olursun |
resim mutlaka koyarım görürsün saçımı dağınık bırakcam makyaj yapmam galiba hamilelik başa bela rujun kokusu miğdemi bulandırıyor:) çok sağoll |
Alıntı:
|
Birincisi cok güseL. Allah daim etsin :) |
|
al canım bak böler yap. |
yaa bise itiraf edim mi :D erzincnLıyı ben erkek zannediyorum heheheh:D:D |
Alıntı:
sen gene zannediosun bana abi diyorlar.bende efendim koçum diyorum :D:D:D |
hehehehehe.:D:D |
2. si daha güzel bence hem rengi beyaz :) |
aaaa bide erkek sanıolarmış bniii:) vay vayy |
ismi tabi düşünceksiniz teyzesi hele cinsiyeti belli olsundaa |
üsttki daha hoş. resimleri yollada bakalım... |
Canım sen ne kadarlık hamilesin?:D:D |
Alıntı:
bncede usttekı daha gsel ama tabı ustunde de görmeklazım:D:D:D hayırlı olsun allah tamamına erdırsın..ha bıde işin içinde gelınlık olunca sızlerı çok heyecanlı gördm:):):):)):hepiniz giyersiniz ınş. |
üstte ki gerçekden hoş... bu arada hemşeri oluyoruz sanırım üye isminden anladığım kadarıyla :):) |
Türkiye`de Saat: 09:06 . |