![]() |
Alıntı:
Hele bu yazıdan sonra erkeklerin oldukça rağbet edeceğine inanıyorum...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Susmak yok konusmaya devam... KAdın Birligi :D:D:D Kızlar yeni sloganınız... :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
şimdiye kadar sen köfte yap ben çocuk yapayım dedik... çiçeğimizsiniz dedik..iyi davrandık.. kötü davrandık... anlayamadık.... ama içimde bir his var bu kitabı okuyunca anlayacam:D...aa bumuymuş ya diyecem iktisat dersini anlamaya başlamış bir öğrenci edasıyla:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
iktisat=kadın :D Ne kadar ekonomi iyi...O kadar kız arkadaş..Anladın sen onu :D |
Alıntı:
o kadar bilim dalı varken neden iktisattan girdim konuya sanıyosunuz:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kadınların çok konuşma sebebi kadınlar herşeyi anlatmak paylaşmak isterler ama erkekler daha çok içlerinde yaşarlar ve bu noktada kadın erkek ayrılır ve bu yüzden kadınlar anlatmak ister sürekli konuşurlar bazılarında doğal ama bazıları çok konuşuyor benim bile başım şişiyor bazen...:biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kadınlar bir araya gelsinler konussunlar baska bir sey yapmasınlar dert felan kalmıyo :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
--kızz var yaa gecen gün haticenin kocasını barda görmüs ler karılarla egleniyormus haticeye acıdım vallaa evede 4 cocuk adama bak sokaklarda kör olamyısıca yandaki kadında der :D kız sus susss sende yeni evlisin kınama sennkide öle olur sonra :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hadi dediğin gibi olsun.Muhabbet çok güzel,teşekkürler...Sayenizde neşem yerine geldi gençler.Çıkmam lazım oğlum okuldan gelecek.Görüşürüz... Kimin konuştutğu önemli değil,ne konuştuğu önemli ...Kayda değer bir şeyler konuşuyorsa hiç susmasın ;) |
teşekkürler geyik için:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kadınlar çok konuşur evet ama bazen çok konuştuklarının ardında başka şeyler yatar unutmayın kadınlar çok konuşurlar ama boş konuşmazlar...bunu unutmayın |
Alıntı:
bu ne şiddet bu celal:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
önemli değil:)... |
Türkiye`de Saat: 19:28 . |