![]() |
yok ya nolucak :D |
siz çok soru sorduğunuz için:D |
bunun başka bir anlamı var söylersem ban yerim neyse bende kalsın :D |
dır dır dır :D bune ya :D |
doğru teşhis :D |
ben erkeklerin tarafını tutuyorum kızlar üzgunum :) başka kim bir tartışma sonucunda haklı oldugu halde akşam eve gelirken elinde çiçek demetıyle geliyokı :) başka kim her koşulda kadınının her türlü kaprisini çekiyo ki? başka kim yorgunluktan geberse bile hatunu nun canı gecenın bi vakti kaymaklı ekmek kadayıfı çektiğinde gidip dükkan açtırıp alıyo kı.:) çocuklar ben sizin tarafınızdayım siz en buyuksunuz, en güçlüsünüz, en süpersiniz hehehe:D az konuşmanız bir lutuf benım için :D |
Yaff şimdi bu araştırmayı yapan adam doğmuş büyümüş en azından 22-23 yıl okumuş ve Türkiyenin en büyük prof.larından biri. Böyle biri bi buluş weya bir tespitte bulunuyorsa bi bildiği wardır elbet:D |
Alıntı:
|
Sinirlendirildikleri için :D |
Kimyaları konuşma üzerine programlı olduğu için :D |
kadınlarmı cok konusur :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Valla fiziği seven kimyaya da katlanır.;) |
çok konuştuğumuz iddia edildiği halde bu kadar seviliyos ya az konuşsak ne olacak allah bilir :biggrin: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
erkekler de bi acaip sussan dilini mi yuttun derler konuşsan çaçaron olursun. insana ne yapacağını şaşırtıyorlar.gariplik erkeklerde. |
aslında kadınlar çok konuşmuyo erkeklerin dinleme huyları yok sorun burda başlıyo 2 dk doğru düzgün dinleseler kadın da aynı şeyi defalarca anlatmak zorunda kalmaz doğal olarak az ve öz konuşmuş olur |
ashajdasdasd :D:Dßen hariç :Dßen k0nuşmayı deqiL FazLa yazmayı sewerim :D:D:D |
Alıntı:
|
konu$makta akıl ister....:D:D:D |
Alıntı:
|
erkekler daha çok hata yaptıqı için :p:D:D:D:D:D uyarmak için konuşuyoruz:D:D:D |
Doğalarında var bu. Dır dır dır dır dır dırrr :D:D:D:D |
Türkiye`de Saat: 19:28 . |