![]() |
bayanlar kompleksli olarak gösterilmiş cogu maddede ama işin kötü yanıda bunları cok dogru olması:(... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Çoğu doğru ya :D :D :D Ama kadınlar olmadan olur mu erkekler ? ;) |
Alıntı:
Bu kadar şikayetçi olup yine kız arkadaşınız olmadan yapamamanız da ne yaman çelişki böyle :D |
burada yazanların çogu degil hiç biri bana uymuyo. Çünkü ortalıkta hödö hödö mamut gibi dolanıyorum :) |
ağlarken yalnız olmayı istememeye katılmıyorum. ben ağlarken yanımda kimsenin olmasını istemem.kendime çekilmek beni daha fazla dinlendirir |
mavijean kartuş kart Mavi’nin yeni alışveriş kartı ve özel müşteri programı Kartuş; boşken de doluyken de kazandırıyor. Kartuş’a sahip olanlar, ilk alışverişlerinde, “hoş geldiniz” hediyesi olarak %15 indirim fırsatı yakalıyor. Nakit veya kredi kartıyla yapılacak ödemelerde de alışveriş tutarının %5’i değerinde puan kazandırıyor. Kartuş doldukça, Mavi’den bedava alışveriş yapma olanağı sağlıyor. Kartuş’u kullananlar, Mavi’nin kampanyalarından, kişiye özel fırsatlarından, promosyon ve tanıtımlarından ayrıcalıklı olarak yararlanabiliyor. Mavi Jeans, 15 Mayıs-15 Haziran tarihleri arasında, Kartuş’la en yüksek tutarda alışveriş yapan 3 kişiye, ayaklarını yerden kesecek Vespa LX motorsiklet hediye ediyor. |
bi kaç maddesi beni resmen anlatmış:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 14:39 . |