![]() |
Bir ricada bulunacağı vakit, en tatlı gülümsemesini kullanmak:):) işi biliyorusss....... |
Alışveriş merkezlerinde, kendini kaybetmek Aslında her şeyi hatırlasa da unutmayı kaçış yolu olarak görmek sanırım sadce bunlar uyuyo bana:D |
• Haksız olduğu zamanlarda bile, duruma kendince nedenler bulmak Bunu en çok erkeler kullanmıo mu :) |
• Haksız olduğu zamanlarda bile, duruma kendince nedenler bulmak erkeleri en çok sinir eden $ey...$ahsen ben çok yaparımda...:D:D:D |
herkez aynı değildir :D |
yapıyorsak birileri yaptırdığı için yapıyoruz bunların hepsini :D |
Alıntı:
niye milletin önünde ağlıyımki neymiş en büyük silahımmış kesinlikle katılmıyorum, çanta kullanmaktan nefret ederim genelde kullanmam zaten, ben bileklik takarım takarsam ki onu da özellikle göstermem bu işler bana ters, tek bir tanesi uyuşmuyo benle |
• Haksız olduğu zamanlarda bile, duruma kendince nedenler bulmak tüm insanlar aynı:) |
bende sayım mı:D onu ßunu çekiştirmek,kıskançLık k0maLarına qirmek,ç0k k0nuşmak,adamı hasta etmek :D:D:D:D (taam ßende ßi ßayanım ama ßunLArı yapanLara iSyanım uLeyhnnnnn !! ) :D:D |
• Satın almayacağı bir şey için bile vitrin önlerinde vakit geçirmek hayatta yapmadığım bişey... |
Türkiye`de Saat: 14:39 . |