![]() |
bir bayan bir erkeği neden reddeder? *saçları yağlı ve kepekli olduğu için *tırnaklarının içi pis olduğu için *gülüşü çirkin espirileri kalitesiz oluduğu için *sevgisine yeterince inandığı için *ayakkabıları pis ve boyasız olduğu için *kendini beğenmiş (narsisit) olduğu için *annesini kız arkadaşıyla kıyasladığı için *hesabı kıza ödettiği için *korkak olduğu için *beceriksiz olduğu için *sürekli başka biri gibi davranmaya çalıştığı için *karizması az olduğu için *kız arkadaşları onu yeterince beğenmediği için *ve bazen de sebepsiz yere... |
ama ben güvenmediğim için reddederim.... |
dişleri sapsarı olduğu ve ağzı koktuğu için:D |
*kendini beğenmiş (narsisit) olduğu için:) |
kadın (!) olduğu için reddeder |
sanki sadece bayanlar reddeder :)... |
Alıntı:
|
her dayatılanı kabul etseydik...halimiz ne olurdu?...alayına isyan:D...A... |
sakin olunn:D:D bayan bayandır,,erkek erkekk:D:D çok açıklayıcıı:D:D:D |
pis mahluklar (beşiktaşlılar hariç) :D:D |
güven vermediği için ve pasaklı olduğu için reddederim sadece kadınlar reddeder die bişe yazmıyoki sadece kadınlar neden reddederin sebepleri bunlar :D kıskananlar erkekler neden reddeder die ayrı bi konu açsın :D |
Alıntı:
|
ama cocuk yakısıklı deılse kız onun ıcın kabul etmıyosa ne yazık cocuk delı gıbı sevıo kız ıse karıyerı ıcın yakısıklı olmadıgı halde cocugu redderdıyor |
Alıntı:
|
*kız arkadaşları onu yeterince beğenmediği için *ve bazen de sebepsiz yere... ne kadar saçma saÇmalığı severim ama bu saçmalığı asla bence sevdiği için reddeder |
ben daha Rast Lamadım :D |
Alıntı:
:D bendeee valla |
Alıntı:
|
hııı bayana alla alla yaa aynı muhabbetlere girmeyelim yine istersen :) ordan bakınca erkeğe benzer bi halimmi var |
Alıntı:
konu başLıgına bakarmısn cnm :D |
parası eskisi kadar olmadıgı için:dancing: |
Alıntı:
baktım cnm :) ben başlığa göre deil kendime göre cevap verdim belkii açığımı buldun yaa susmazsın tabii bilmediğin konularda susarsın sen sadece :D:D:D:D |
Alıntı:
hahaha meLahat abLa :D |
işine gelirse :D |
Alıntı:
erkek fatmam benim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
bebek gibiyim dimi :D |
Alıntı:
bebek deil koca bebek dedim :D beynin bebek gibi olabilir ama sen asla :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
o kadar açık söyLemiyim dedim burda ama madem sen söledin sorun yok evet biraz eksik hak veriyorum sana :D:D |
Alıntı:
|
bak yaa bunlar öle olmanın belirtileri işte karşındakini kendin gibi görüyosun yazık çok yazık :D |
ben bu kızı delı gıbı sevıyorum fasla yakışıklı deilim die kız benı sevmıo ama kızı öle coq sevıyorum kı anlayan kım resmen sacmalık karıyerı bozulmasın dıe yakısıklı ocucukla çık ben kendı kendıme şöle diom bu dunyada kavusamazsam sevdıgıme öteki tarafta kavusurum inşallah |
kendini beğenmiş (narsisit) olduğu için :D |
beşiktaşlı olmadığı için reddettiğim çok kişi var:D:D:D |
bu sayfayı okuyun beşiktaşlı ablalarım , abilerim , kardeşlerim http://www.besiktasforum.net/forum/m...iz/#post802439 |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
*kendini beğenmiş (narsisit) olduğu için bence bu ama gerçi kızlar için sebep çok .... |
kendisiyle uğraşmaktan başka birşeye vakit bulamadığın içi |
Türkiye`de Saat: 14:10 . |