![]() |
ama napıyım madde madde görünce cevap veremeden edemedim :D:D tabiki her büyüğüme saygım var, benden biraz büyüksün ama hadi sanada saygım var diyim :D katılırsın tabi İrfan abiye, işine geliyor :D |
Alıntı:
|
aaaa, saygısız dedin bana :D:D saygı karşılıklıdır hıhh :D |
konuyu geçiştirme:Dsenden küçüklere saygın yok demek:D:Dzuhahau irfan abi intikamını alıyom merak etme açık yakaladım:D |
Erkek dedigin, Zeki olacak. Kadinin kucuk yalanlara, bahanelere inanmayacagini, kendisini kendi gibi tanidigini bilecek. Kadinin zekasini kucumsemeyecek kadar zeki olacak. Zeki olacak, seni bir hamur gibi karmasini bilecek, o hamura kendisini katmasinida.... tşk.lerr;) |
Yaa aslında ne semra o kazlardan arayan bir bayan ne de bizler o kazlara benzeyen erkekleriz..Ramazan aslan gibi bir delikanlıdır.:DSemra da; valla kardeşim olsa hiç düşünmeden alacağım tertemiz bir hanım kızımız.. Bu söylenenlerin hepsi şaka valla...:D:D:D Aslında ben sebep oldum..Bugün bi oruç tutayım dedim valla başıma vurdu...İhtiyarlık işte...150 yaşına gelince kimbilir neler saçmalarım artık.. |
Alıntı:
|
İrfan abim daha gençsin, içinin genç olması yeterli bile :) Yazdığın düşünceler için teşekkür ederim :) Keyifli şakalar bunlar :D |
Alıntı:
|
irfan abi bi ara horon tepelim uyyy |
Alıntı:
|
banada öğretir misiniz? :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
süper fikir İrfan Abi :) Ramazan tek tek hepsini öğrensem, yavaş yavaş :D |
Alıntı:
|
Oha yaff.Konu nereleree gitmiş:) Ben erkeklerden bahsettiğinizi sanıyordum.Meğerseki horonmuş konu:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yetişemedin Ramazan,geç kaldın... :D Cevapların hükümsüzdür.:D :D :D Afferin Semra yokluğumu hiç hissttirmemişsin...;) İrfan Bey ! Saygılar... :D |
biri benimi cagırdı erkek dedigin Çapkın olmaLı :) |
Alıntı:
|
hahah oyLe bi erkek varsa weyseLe aLaLım :D |
Alıntı:
|
erkek dediğin sözünde durmalıııııııııııııııııııııııııı................. |
erkekler şunu yapacak böyle olacak şöyle olacak peki ya siz kendinize hangi rolü uygun görüyorsunuz sevgili ablalarımız.... ? |
Alıntı:
yanii siz erkeklerin dertleri o kadar çokki onlarla uğraşmaktan kendi rolümüzü bulamaz olmuşuz görüldüğü gibi :) |
Alıntı:
|
tamam bu yazdıklarını tuttum :) ağzımızla kartal tutsak yaranamıyoruz sözü olmamış ama nedenine gelinceee bencillik var bu erkeklerde kendilerini üstün görme, empati kuramama, bayanların herşeyine karışma vs.vs.bunlar sadece birkaç tanesi yaniii sonrada hem suçlu hem güçlü durumları yanlış anlama sözüm sana deil ama bazen nefret ediyorum onlardan yaaaa :(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
ehüehü biraz geç oldu amma... |
Erkek dedigin, Cesur olacak cesur. Seni seviyorum derken korkmayacak, baska seylerin arkasina gizlenmeyecek. Seviyorum deyip bir sonraki perdede kacmayacak, ozluyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek.. varsa tabii böleleri:):) güzel konu süpersin:):) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 04:13 . |