![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
tüüü rezil :D |
Alıntı:
demedi demicem emin ol :) ama onu demeyi bile ne kadar isterdim bilemezsin.. |
Alıntı:
|
ah ah benımde bı sevdıgım var adı kubra onu 3-4 seneye yakındır sevıyorum ama o benı sevmıyor arkadaş olarak sevıyormus....ona ılk soyledıgımde bana senı arkadas olarak goruyorum ve sevıyorum dedı...aradan yıllar gectı ama hala ona karsı sevdım bıtmedı aksıone dahada coq sevıyorum onu artıq...herseyını ogrendım sevdıgı bırı varmı hoslandıgı bırı varmı yoqmus bu bana ondan kopmayacagıma ısaret oldu....ah benı bı sevse ölsemde gam yemem artıq |
Alıntı:
Bence eğer seni arkadaş olarak görüyorsa kızı hiç zorlama ve sevgilisi yok diye de umutlanma;) |
Alıntı:
ama onu ölesiye seviyorum.anlamıyo bunu ölene kadar beklerim onu |
iyide sen seviyorsun ona sözümüz yok anladık:DAma o seni sevmiyor ne olacak?Bence unutmaya bak;) |
yukarıdaki yazılanlar erkeğin birebir tarifi :D:D:D:D:D ama ben bu bayanların sürekli kusursuz erkek peşinde koşmalarını bir türlü çözemiyorum erkek, erkek işte yukarıda yazıldığı gibi bir başka türü yok :D:D:D:D:D |
Alıntı:
aynı seklde tersinide kabul edıomsnz :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
böyle erkekmi olur :D:D |
Alıntı:
ii değilm deli gibi aşığım Alıntı:
:D neden olmasın |
allah korusun :D:D ne öyle fenerli gibi :D:D |
Alıntı:
ben bı besıktası olumune sevıyorum bıde kubramı sevdıgım kızı |
o yazının tamamını okursan anlarsın ;) artistlik yapmana gerek yok |
Alıntı:
|
yarası olan gocunur ;) sen üstüne alınıyorsan ben birşey yapamam . |
Alıntı:
yaww hıc senle ugrasamam muhattap bıle olmam senle |
Alıntı:
|
hayaller gerçek olsaydı :):):) |
herhalde hiç böyle bir erkek yoktur:D:D |
kalmadı elmzde bunların tersnı yapan olsa:D:D |
Alıntı:
|
. hiç bir erkek bu kadar kusursuz değldir. |
Alıntı:
|
aşıksan eğer gerçekten işte mükemmel erkek odur aşık olduğun için kusurlarını görmessin :)görsende görmezden gelirsin :D |
bi erkek bile yoktur yeryznde böle olsaydı km olurdu sahibi acb:D:D |
bız bunların hepsını uyguluyoruz hatta daha fazlasını bıle yapıyoruz ama bı turlu yararlanamıyorz bayanlara demek kı : sorun bayanlardaaaa bızde degılll |
sanki biri beni yazmış :D |
:) böyle bir erkek bulmak zor ama, hiç olmazsa biraz yaklaşsalardı bu tariflere.... |
inanın hiç kimse böle değil ne erkekler ne de kadınlar sevgi ne onu öğrenmek lazım ... |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 19:43 . |