![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #185 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | avrupa yakası tam bi efsane olma yolunda çok ciddi bi biçimde ilerliyo. artık kendi kanalının yapımı olmaktan çıkıp Türkiye'nin dizisi haline geldi. kanallar üstü bi yapım oldu yani. şimdilerde "dişi engin günaydın" olarak tabir edilse de benim bu tabiri kendisi için uygun bulmadığım Binnur Kaya'nın da Gülse Birsel tarafından kadroya katılması çok doğru bi adım. Engin Günaydın ne kadar kendine has ise Binnur Kaya da o derece kendine has zaten.
__________________ Bu hayat bir Sergen'siz çekilmez bir de İ.Mansız.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #186 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Avrupa yakasına yeni bir oyuncu daha: Olgun Şimşek ![]() Avrupa Yakasi kadrosuna Binnur Kayanın dahil olucağı Haber verilmisti . Ve Yine müthiş bir eklenti daha Yedi numara,Beyaz Gelincik,Yazı tura ve Beşik kertmesi gibi dizilerden tanıdığımız Olgun Şimşek de Avrupa yakasının muhteşem kadrosuna ekleniyor. Avrupa yakası bu sezonda bayağı iddalı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #189 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | diziden ayrilanlarin yerlerine yine onlar kadar basarili insanlari buluyorlar bir nevi dizyede renk geliyor yeni yuzlerle beraber | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |