![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #31 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() |
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #32 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | saruhan hünel roportaj -------------------------------------------------------------------------------- Rol için 28 günde 10 kilo zayıfladım. "neden oyunculuğa 3 yıl ara verdiniz?" "Son oynadıgım Melek dizisi 17 bölüm sürdü.Orada Ferhat Güney isimli iyi adamı oynuyordum.Ardından teklifler aldım ama içime sinmeyen işler oldugu icin reddettim.Kaybolan Yıllar projesinden yaklaşık 1 yıldır haberim vardı.Dizinin senaristi ve yapımcısı Sergin Akyaz daha önce yaptığım 2 dizinin de senaristiydi.Karakteri çok begendim bir bebek gibi içimde 1 yıldır gelişti.Esmer karakterini Sergin çok güzel yazdı. "Bu tarz karakterlerle ilgili çok sayıda film var. Özellikle ilham aldığınız bir film oldu mu ? " "Çok film izliyorum.Esmer karakterine yakın çok rol görüyorum ama alıp birebir uygulamak mumkun degil.Ayrıca taklit taraftarı da degilim. Bu bir mafya dizisi mi diye soranlar cok oluyor. Duygu yüklü aşk dizisi bu.Esmer rolu icin yaklasık 10 kilo verdim" "10 kiloyu ne kadar sürede verdiniz?" "28 günde verdim. Bir endokrinoloji doktoru kontrolunde diyet yaparak zayıfladım.Bir çok hollywood starı çok hızlı kilo alıp verir.Tamamen kan tesetlerinden çıkan sonuclara gore beslendim.Metobolizmama uygun bir beslenme programı izledim." "Dizinin 2.bölümü birinci bölümden daha çok ilgi gördü.Bu kartopu bir çığa dönüşür mü sizce ? " "En büyük rating sokak ratingidir.Sokaktaki insanlar daha ilk bölümden dizideki ismimle hitap ediyorlarsa bu demektir ki çok izlenecek.Biz o insanlara kendimizi sevdirmişiz ve kabul ettirmişiz demek ki.Bence bu ilgi artarak devam edecek" "Esmer karakterine benzeyen roller bugune kadar Türk halkı tarafından sevildi.Dizinin sizin popularitenize olan katkısının nasıl olacagını tahmin ediyorsunuz? " "Aynalı tahir zamanında da toplum tarafından seviliyor ve itibar görüyordum.Ama bu işleri tek başına elde edilebilen başarılar olarak görmüyorum.Ben bu işte iyiysem ekibim sayesinde iyiyimdir.İyi iş yapmak önemli dolayısyla halk sizi bağrına basar "
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #33 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Yeşim Büber Roportajı REYTİNGE EN ÇOK KALİTELİ YAPIMLAR KURBAN OLUYOR! Cumartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Kaybolan Yıllar’ın başrol oyuncusu Yeşim Büber, “Bir projeyi kabul ederken, reyting kaygısından çok, ortaya koyacağı oyunu düşünürüm” diyor... Yeşim Büber, kamera arkasını da çok iyi bilen bir sanatçı. Güzel oyuncuyu, cumartesi akşamı STAR TV'de ilk bölümü yayı nlanacak olan 'Kaybolan Yıllar'ın setinde yakaladık. İz bırakacağına inandığı bir projede yer almaktan mutlu olduğ unu dile getiren sanatçı sorularımızı şöyle cevapladı... Siz kariyeriniz boyunca kamera arkasında da önemli görevler aldınız. Öte yandan birçok dizide başarılı oyunları nıza da şahit olduk. Sizce hangisi daha zor? İkisinin de kendisine göre zorlu tarafları var. Sonuçta kamera arkasındakiler de ön plandakiler de 'bir bütün'ün mümkün olanın en iyisi olması içinde bir uğraş veriyorlar. Ama yine de kamera önü daha zor sanırım. Oyunculuğun telafisi yok çünkü. Yıllar içinde birçok dizide görev aldınız. Fakat son zamanlarda diziler (en azından izleyiciler açısından) olmadı k bir anda yayından kaldırılıyorlar. Bu çok acımasız bir çark değil mi?.. Bu işin doğasında var. Sonuçta dizi çekmek ticari bir iş. Zarar ediyorsanız, o zararın altından kalkamıyacaksanız projeniz sürmez. REYTİNG GERÇEĞİ Ama bir de oyuncu cephesi var. Onların alın teri, emeği, her şeyden önemlisi 'en iyisi olsun' gayretleri de var. Öyle ama bu işin cilvesi de bu. İçinizden uzunca süre devam eder diye düşündüğünüz dizi kaldırılıyorsa, sizin için artık yeni bir projeyi düşünmekten ötesi kalmıyor. Sanatçı lar bu ortama alışkındır. Kaliteli yapımlar için de bu hüzünlü bir gerçek. Hatta kaliteli yapımlar bu ticari ortama daha az dayanıyorlar. Reyting tek ölçüt olunca... Ne yazık ki öyle. Kaybolan Yıllar'daki rolünüzü sevdiniz mi?.. Zaten projeyi kabul etmemdeki iki nedenden biri oynacağım karakterdi. İkincisi de yönetmenimiz Zeynep Günay'dır. Bir oyuncu için iyi bir rol ve iyi bir yönetmen her şeydir. Kaybolan Yıllar’da canlandı rdığınız karakteri bize tanıtır mısınız? Yetimhanede büyümüş, daha sonra bir aileye evlatlık verilmiş. Ama öte yandan okuyup doktor olmuş, bir evlilik yapmış ama mutluluğu yakalayamamı ş narin, nazenin bir tip. Adı da Narin zaten! Ne istediğini bilen, fakat bunu bir biçimde elde edememiş, bunun mücadelesini vermeye hazır bir karakter. Peki, dizi dışında bir projeniz var mı? Geleceğe yönelik şimdilik birşey söylemek erken olur. Ama geçtiğimiz hafta çekimleri biten bir televizyon filminde rol aldım. Film TRT için çekildi, adı da İspinozlar. Yeni yayın döneminde gösterilecek çok hoş ve önemli bir çalışma oldu.
![]() | ![]() |
![]() | #34 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #35 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ![]() Filmleri - Oyuncu (16 Film) Kaybolan Yıllar Şeref 2006 Seni Çok Özledim Günther 2005 Ayışığı Neredesin 2004 Çaylak Taner 2003 Parçalanma Halil Ateş 1998 Yer Çekimli Aşklar 1995 Avrenos\'un Müşterileri 1995 Metamorfoz 1992 Sarı Tebessüm Erdal 1992 Seni Seviyorum Rosa 1992 Kaldırım Serçesi 1989 Ayaşlı ve Kiracıları 1989 Baharın Bittiği Yer 1989 Dudaktan Kalbe 1988 Bebek 1979 Oğlum Oğlum Çocuk Yıldız 1965
![]() | ![]() |
![]() | #36 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ![]() Gerçek Adı : Burak Hakkı Doğum Tarihi : 23 Mayıs 1972 Eğitimi : İst. Üniv. İktisat Fak. Ekonometri Bölümü Filmleri - Oyuncu (8 Film) Kaybolan Yıllar Ali 2006 Yeniden Çalıkuşu Kenan 2005 Kırık Ayna Simar 2003 Gurbet Kadını Murat 2003 Paşalı Hüseyin 2002 Günah Tahsin 2001 Aşk Aynı Adreste 2000 Zehirli Çiçek Ekrem 2000
![]() | ![]() |
![]() | #37 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | ![]() ![]() Doğum Tarihi : 1977 Doğum Yeri : Aydın Eğitimi : Diyalog Oyunculuk Okulu Filmleri - Oyuncu (16 Film) Kaybolan Yıllar Ezel 2006 Dolunay Şükriye 2005 Yolda / Rüzgar Geri Getirirse Hale 2005 Üç Kişilik Aşk Rüya 2004 Arapsaçı 2004 Çaylak Canan 2003 İnşaat Nazife 2003 Serseri Aşıklar Deniz 2003 Kırık Ayna Mercan 2003 Gelin Zeynep 2003 Bulutbey Arzu 2002 Benim İçin Ağlama Gülse 2001 Nasıl Evde Kaldım Selma 2001 Dedelerimi Evlendirirken 2000 Zeynep 2000 Aynalı Tahir Sedef 1998 Ödülleri 9.Sadri Alışık Ödülleri, 2004 En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu İnşaat
![]() | ![]() |
![]() | #38 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | "Yapımcı ve Senarist" - Sergin Akyaz ![]() Gerçek Adı : Sergin Akyaz Filmleri - Yapımcı (7 Film) Kaybolan Yıllar 2006 Ateşli Topraklar 2005 Metro Palas 2004 Melek 2003 Zilyoner 1999 Güzel Günler 1998 Aynalı Tahir 1998 Filmleri - Senaryo (11 Film) Kaybolan Yıllar 2006 Ateşli Topraklar 2005 Zümrüt 2004 Metro Palas 2004 Melek 2003 Serseri Aşıklar 2003 Zeynep 2000 Zilyoner 1999 Aynalı Tahir 1998 Güzel Günler 1998 Deli Divane 1997 Filmleri - Eserleri (1 Film) Kaybolan Yıllar 2006
![]() | ![]() |
![]() | #39 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Nihal Menzil - Fatoş ![]() Gerçek Adı : Nihal Menzil Doğum Tarihi : 13 Aralık 1962 Doğum Yeri : Konya Filmleri - Oyuncu (14 Film) Kaybolan Yıllar Fatoş 2006 Ah Be İstanbul Nuriye 2004 Haziran Gecesi 2004 Çemberimde Gül Oya 2004 Gece Yürüyüşü Sabahat 2004 Asmalı Konak - Hayat Fatma 2003 Belalım Benim 2002 Asmalı Konak Fatma 2002 Dikkat Bebek Var 2000 Üvey Baba 2000 İkinci Bahar Sakine 1999 Dostlar Pasajı 1997 Gözlerinde Son Gece 1996 Komşular 1993 __________________
![]() | ![]() |
![]() | #40 | ||
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Lami Ateş - Camcı Baba Doğum Tarihi : 8 October 1943 Doğum Yeri :Malatya Filmleri - Oyuncu (18 Film) Anadolu Efsaneleri - Alageyik 2006 Kaybolan Yıllar 2006 Kalp Gözü 2004 Anadolu Efsaneleri - Kıyan Tepesi 2004 Yeni Hayat 2001 Aşk Güzel Şeydir 2000 Toprağın Oğlu / Ebu Turab Hz. 1995 İsmail Fakirullah Hz. / Öpülecek Eller 1993 Erzurumlu İbrahim Hakkı Hz. 1993 Annemi İstiyorum 1993 Hicran Yarası 1992 Sıra Sende Fıstık 1971 Cehennem Takibi 1969 Maskeli Süvari Tom Miks'e Karşı Tommiks 1969 Üç Namus Bekçisi 1969 Maskeli Süvari'nin Dönüşü 1969 Öldürmek Hakkımdır 1968 Külhanbeyler Kralı 1967
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |