![]() |
En Beyendiginiz Dizi? Cennet Mahallesi Imkansiz Ask Yabanci Damat En Son Babalar Duyar Arka Sokaklar ( valah unuttum pardon, hemen yazdim aklima gelince) Benden bu kadar:) |
sağır oda acı hayat arka sokaklar fırtına :) |
sağır oda acı hayat yabncı damat |
en son babalar duyar |
Yabancı Damat Acı Hayat Avrupa Yakası |
Pazartesi=Sağır Oda, Salı=Arka Sokaklar, Çarşamba=Avrupa Yakası, Perşembe=Hırsız-Polis,Cuma= Zaten haftasonu oldu napıcaksın diziyi:) |
**Sahte Prenses** Hastayım o hatuna:D :D |
Alıntı:
|
abi acı hayat,ıhlamurlar altında ve avrupa yakası başka tanımam gerçi volkan selin ve şesu çıktıktan sonra baya bi kankaybı oldu avrupa yakasında ama yinede güzel |
kurtlar vadısını ızlerdım ve bıttı.sımdı hıc bır dızıyı ızlemıyorum :rolleyes: |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 aci hayat 2 sagir oda 3 kaybolan yillar |
acı hayat, avrupa yakası |
Sagir Oda-kod Adi-arka Sokaklar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Avrupa Yakası |
kurtlar vadisinden sonra baska bir diziye bakmiyom ama kurtlar vadiside bitti malesef:( |
1.--Avrupa yakası 2.--Cennet mahallesi 3.--Sağır oda 4.--Kod adı |
avrupa yakasıda güzel ama ata demire cıkınca pek izlemiyorum |
AvRuPa YaKaSı acayip komik bir dizi evde olursam onu izlerim .... Bu aralar Tv le aram ii değil.:D:D |
SaGır oDa aCı haYaT yAbANcI damat ArKA SokAkLArr |
Aci Hayat Emret Komutanim Hirsiz Polis SILA Yaprak Dökumu |
Acı hayat!!!!!! ama arada Arka sokakları da seyrediyorum |
kurtlar vadisi bitti ama panafilm aynı kadroyla yeni dizye başlayacakmış yakında kurtlar vadisinin sitesinde gördüm |
Alıntı:
|
özür dilerim bu konuya biraz fransız kaldım... |
Avrupa yakası... (Burhan Altıntop Süpeer :D) |
erkekler ağlamaz |
Alıntı:
|
avrupa yakası başkada seyretmiyorum |
vaayyy bütün forum gün gün pembe diziye sarmıs :) ben pek tv seyretmiyorum,hele dizi hiç seyretmem. denk gelirsem gülmek için avrupa yakası :) |
Acı hayat ve arka sokaklar bazen bir iki dizi rast gelirse genelde digitürk film kanallarıyla maç kanallarını izliyorum |
pc den zaman kalmıoki :D |
önceden avrupa yakası ile en son babalar duyara bakardım şimdi pek izlemiyorum dizi.. |
kesinlikle türk dizisi seyretmiyorum. hem ilgimi çekmiyor, hemde takip etmesi zor oluyordur. ayrıca tek takım beşiktaş, tek film cesur yürek:) |
yabancı damat ve bu sıralar sığar oda yı izlemeye başladım |
sagir oda sarmadi beni nedense ya... |
diziler yüzünden flim seyredemıyorz tvde, her kanalda dizi hayatımız dizi olmus :rolleyes: |
Türkiye`de Saat: 03:48 . |