![]() |
Türk Televizyon Tarihinin En İyi Dizisi Sİzce Hangisi? herkese meraba...İTÜ radyo-tv bölümü öğrencileri olarak çıkarttğımız bu ankete katılmanızı bekliyorum... Türk televizyon tarihinin ''sizce'' en iyi yapımı hangisidir.yorumlarınızı bekliyorum.bizler için önemli. ALİYE ASMALI KONAK AYRILSAK DA BERABERİZ BABA EVİ BİR İSTANBUL MASALI BİZİMKİLER ÇİÇEK TAKSİ ÇOCUKLAR DuYMASIN DELİ YÜREK EKMEK TEKNESİ FERHUNDE HANIMLAR HAYAT BAĞLARI HAYAT BİLGİSİ İKİNCİ BAHAR KARA MELEK KAYNANALAR KOÇUM BENİM KURTLAR VADİSİ MAHALLENİN MUHTARLARI PERİHAN ABLA SICAK SAATLER SÜPER BABA YILAN HİKAYESİ NOT:Ankete alınan diziler, yayında kaldığı sezon, yayınlandığı bölüm sayısı ve şu anda yayında olmamak kıstaslarıyla seçilmiştir.Teşekkürler... |
BİZİMKİLER KURTLAR VADİSİ PERİHAN ABLA SÜPER BABA |
1.Kurtlar vadisi 2.Asmalı konak 3.Süper Baba |
1.Asmali Konak 2.Kurtlar Vadisi 3.Deli Yürek |
sanırım kurtlar vadisi diyecek herkez :) |
ikinci bahar ekmek teknesi |
deli yürek bizimkiler asmalı konak bide adını hatırlamıyorum da türkan şoray sener şen nurgül yeşilcayın oynadıı bi dizi vardı atv de kesinlkle oda sıralamamda |
Alıntı:
|
asmalı konak bir istanbul masalı ikinci bahar süper baba |
nostalji olarak: 1-perihan abla 2-bizimkiler 3-kaynanalar yenilerden 1-avrupa yakasi 2-ikinci bahar 3-ekmek teknesi |
yabancı damat yalancı yarim .. |
Koçum benim ve ekmek teknesi... |
super baba |
kurtLar wadisi gibi bi film bidaha gelmez.. |
1-yabanci damat 2-tatli hayat 3-super baba |
1-AVRUPA YAKSI 2-ÇOCUKLAR DUYMASIN 3-KURTLAR VADİSİ |
kurtlar vadisi tabikide.forza polat alemdar |
deli yürek |
KURTLAR VADİSİ |
Kurtlar Vadisi Çalı Kuşu Kartallar Yüksekten uçar Sağır Oda |
Kurtlar vadisi Yabancı damat İkinci Bahar Binbir Gece Sağır Oda |
ekmek teknesi çiçek taksi kurtlar vadisi |
KURTLAR VADİSİ tek geçerimm |
Deli Yürek Ekmek Teknesi Süper Baba Kurtlar Vadisi Aci Hayat ya hepsi süperdi ve hepsi ayni yapim sirketinden ya... |
tabiki kurtlar vadisi |
kurtlar vadisi avrupa yakası yeniler listeye girmeyenlerden de Yaprak Dökümü Gümüş |
Bir zamanlar atv de yayınlanan ve basrollerini mehmet aslantuğ-arzum onanın paylaştığı "sıcak saatler"in üstüne dizi tanımıorum keşke tekrar verilse... :( |
Alıntı:
|
tartışmasız en iyisi en çok ses getireni kurtlar vadisi |
SÜPER BABA KURTLAR VADİSİ LİSE DEFTERİ |
Alıntı:
|
1-kurtlar vadisi 2-süper baba 3mahallenin muhtarları 4-çiçek taksi 5-koçum benim 06-yılan hikayesi |
ayrılsakta beraberiz çiçek taksi hayat bilgisi bizimkiler kara melek |
BİZİMKİLER FERHUNDE HANIMLAR HAYAT BİLGİSİ KURTLAR VADİSİ |
Şu anda 1- Sağır Oda (ama Aras Dağlıyı Babası öldürdü daha izlemem :( ) 2- Hatırla Sevgili :rolleyes: 3- Yaprak Dökümü :rolleyes: |
Kurtlar Vadisi Deliyürek |
2 aile 7 numara 1 istanbul masali 5. boyut |
:dancing2:SÜPER BABA:dancing2: |
arkadaşlar yanlış anlamayın ama "kurtlar vadisi " ya bu diziyi nasıl sürekli izleyebiliyorsunuz ? insanlar resmen birbirini kesip,biçiyor...insanların sorunlarını halletme yöntemleri kesinlikle berbat...ve gençleri çok olumsuz etkilediğini düşünüyorum. |
kurtlar vadisi pusu köprü yaprak dökümü |
Türkiye`de Saat: 23:05 . |